Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 revered`un yarisina geldim exhalted olcam diye basladigim ab de alicak itemim kalmadigini gordum hala ne icin kastigimi bilmiyorum :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
immortally Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 BENCE DE SUPER BLİZZ İLK DEFA GUSEL BİŞİ YAPMIS GENELDE ALLY LERE CALISIO YA SHAMAN LARIN OZELLİKLERİNİ AZALTIYO YADA PALALARA YARDIM EDİYO UTANMASA OLUMSUZLUK VERCEK PALALARA Bİ WARRİOR OLARAK MAGE BİLE KESEBİLİRKEN PALA KESEMİYOM AMA ONLARDA BENİ KESEMİYO:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 of bide capsi kapasan cok imba olucaksin :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: obaaa, 20 Kasım 2005 09:57 tarihinde demiş ki: 20'den başlıyor girmeye; taa 60'a kadar :) Ben (Yolcu; LvL36) daha dün süper bir grupla girip,dağıttım AB'yi.. yanlız mount lazım; çok kasıyo mountsız :) 20-29 yada 30-39 arası shaman rlz :D Ghost wolf rocks..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 questleri iyi xp veriyor yoksa umrumda degil ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar