Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessiz ÇığLık..

beybin

Öne çıkan mesajlar

Dikkat ettim de sen zaten çıkmışsın hayatımdan yawaşça..sıkıştırmışsın beni,köşe bucak saklamışsın kendini,kaçırmışsın benden seni . yoo hayır sakın gelme üstüme..öyle güzelsin ki içimde ..onu bir daha asLa kirletmeyeceğim seninle..
Azap yolu sırılsıklam benim gözyaşlarım mı ıslatan ?..gecenin bir yarısı sarhoş saçmalamalarındayım ..? Pissst rüzgar!dön arkanı ve cevap ver olmak istemediğim yere gelmem de yok mu hiç suçun ? cesaret et ve cevap ver,sessiz çığlıklarımı duyuyor musun ? Dört duvar ve bir aLkoLik..

Hayır işte kayıp gittin öyLe sessizce..Tek çığıran ben değildim ama sessizdim,sessizdin,sessizdik..Ve birbirimize Hiç sesLenemedik..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

oo baba cok guzel olmus[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

@beybin=> Mehmet çoşkundeniz'i oku bence birak benziyo anlatımlarınız....[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...