Buyse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 knight dan sıkılanlara guzel bi çözüm sanırım. ben screenshotlara hasta oldum. şu anda indiriyorum. tamamen bedava. kore oyunu sanırım. websitesine bi bakın isterseniz. yeni server da açılmış. şu anda testde yeni server. bunlar screenler http://www.silkroadonline.net/dataroom/screenshot.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu ne ya yu-gi-oh gibi[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np master warrior la takas etCem her server olUr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oynayan bilen biri varsa ne tür bi oyun olduğunu falan yazsın lütfen ona göre başlayalım veya başlamayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 siteden baktım harbiden gusele benziyo indiriyorum şuan bakalım nasıl bişi[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 konusu felan ne? ko gibi mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya o oyun cok realistik bir oyun archer spearman flam. fantastik hareketlerden buyulerden FRP ve RPG den biraz uzak gibi geldi.gerci KO da oyuncular saolsun RPG den eser kalmadi ama en azindan ortam ve icerik olarak fantastic durumda.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 game background da ülkeler var iran pakistan gibi :D herhalde terorist mi avlıcaz ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben indirmeye başladım ama bakalım nasıl bişey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bence ilk önce videolar falan var onları indir bi bak boşu boşuna inmiş olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 daha anca %1 oldu 9-10 saat sürer bu offf yaw izmirde atakentte oturan varsa ve indiren varsa bana bi cd ile verebilir mi???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaw videolara bakıyorum ama baya karışık bişey bu diablonun daha kalitelisi gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 valla ben vazcaydım çok büyük sabaha anca biter bu inmez[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaw ben diabloyu geçtim bu warcraft3 reing of chaos un rpg si gibi bişey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben cekmeye basladim hic üsenmeden walla :) güzele benziyor oyun[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende introduction video sunu indiriom bakim bakalım nası ona göre indircem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saqha Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben oyunu yukledim ve bu hatayı verio ''Message String Eror '' oyunu yukliyen bi arkadas yardımcı olabilirmi acaba?[signature][hline]dark_blue / ___tekno___ beramus human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşlar oyun güzel ama haftasonu biraz kasıntı en kolay 16 20 arası girebilirsiniz ben biraz kastım gece başladımoyuna yattım sabah devam ettim lv 6 oldum lv 20 de meslek seçiliyomuş. bu arada paticik yetkilileri bu oyunda paticik yardımıyla bir türk takımı kuralım aracı olun.lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar