Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 o.c. istemiyorum zaten, ondan 6800LE den sogudum, pipeline abik gubik acmaya ugrasmak istemiyorum, 4242 tane sorun cikariyor basina. Yarin saat 14 gibi falan alicam bilgisayari, bi yardim edin ühüh[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 256 MB ASUS EAX800 2DTV SILENCER 256BIT bunu alicam sanirim, fikirlerinizi alabilir miyim acilen[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 alabilirsin iyi karttır o . yani eğer ben wowu köklüycem sorun çıkarmasın diyosan kafan rahat olsun.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Aliyom, günah benden gitti[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Hocam sadece wow için diyorsan bence bu kartlara hiç gerek yok ben evimde MSİ Rx9550SE kullanıyorum wow u full grafiklerle cok rahat bir şekilde oynuyorum. Almanı öneririm kart 65$ + kdv O/C ile kart 9600xt nin seviyesine(9600xt 170$) ulaşıyor..Yani tam anlamıyla bir overclock canavarı...Birde duyduguma göre wow için en ideal kart ge force 5700 diye duydum...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sadece WoW icin degil, uzun bir süre upgradesiz de götürsün kisaca. Neyse, aldim zatne : ) Tesekkürler fikir veren herkese, bakalim denicem bugün yarin, sonuclari söylerim[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Neyse hayırlı olsun o zaman :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar