JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Arkadaslar ben bir priestım gucumun cok olması ıcın ne yapmam lazım kendı gucum +1500buff war sımdılılk 3100 850de defasn war (lvl57) Bunların dısında onerceqınız takılar warmı ? yardım edersenız sewınırım[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hp li set giy ? :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hpli set derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 paso hp 9 fln taq giydigin çitinler we kalkanın +7/12hp weya alabilrsen +8/15hp bul ,elindeki club unda +7rare itemini bul hp bonuslu olanını(harpyden coq cıkıyo) al sana olur işde[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu bugun 18 kasım benim dogum gunum insaalah seneyede ehliyete yazılacam yaw neden banladınız UsakspoR u neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 statların ı bence 172 /174 int 102/104 str kalanını da hp ye ver yada pk için paran da bolsa AOD SET 120 int 51 str chıtın shield kalanı hp AOD monster ın sana vurduğu damage de etkili değil , takıya gelince hp 4 k yı bulursa iyi olur gerisi ac veren item üzerinde dur parazit yediğin zaman 1900 civarı hp kalır ki kendini cureleyene kadar ölmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: JacquieS_, 20 Kasım 2005 18:00 tarihinde demiş ki: hpli set derken ? +10/25 hp shell set tak tiger tank gibi olursun falla :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 su an ustumdekı ıtemler zaten ii deil kupeler yuzuk buzk vs hepsı +6,+7 olmasına rağmen we ustumdekıelr +7fp olamsına rağmen 3.100 sızın dedıklerınızı alırsam 4.5 olur herhalde :P saolunnn[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sercan ben sana verem onları gey ok D:P[signature][hline]Name: TonyHawK Server: Ares Nation : Human Level :5x CLaN:®oGue NP : 0+0=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar