RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 şimdi esrbnin sitesine de baktım aklıma hep takılmıştı bu. "Game Experience May Change During Online Play" derken neyi kastediyorlar? İnsanların davranışları ile oyun daha fazla şiddet içerebilir veya daha fazla yaş gerektirebilir mi denmeye çalışılıyor?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 büyük ihtimalle online oynarken adam sana küfür etti mi değişir işler :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 helelöy ben oyunu çok iyi oynuyorum deyip,online oyuna girdikten sonra çakılmamak için olsa gerek.nitekim oyun tecrübesi seviyesi değişkendir,bi bakarsın sen en n00bsundur.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bilgisayari cok rahat yenerken nette cuvallayabilirsiniz dikkatli olun demek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar