0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 degerli ust clan baskanları (masterleri) sizin aldıgınız pelerin nasıl bişey kalkan kullanılan yerin ustunde konuluyomus galiba neye benzio adamın birine sordum anahtar dedi oraya anahtar mı koyulu warsa bi SS gosterirminiz plzzzzzz[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu bugun 18 kasım benim dogum gunum insaalah seneyede ehliyete yazılacam yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
Sheref_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lol :)[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :_Spawn_ ( clan bug war ama ezik charda buldum actim zuhaha :P ) Np :240k+
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sütyen gibi gorunen yeri mi diorsun?[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hyr hiç bi alakası yoq kim demişse sallamış.
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 inventory de pelerin i simgeleyn bişey yoq.görevi yapıp parayı ödedikten sonra direkt olarak gelir pelerin
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: New, 20 Kasım 2005 17:48 tarihinde demiş ki: sütyen gibi gorunen yeri mi diorsun? ewet onu diorum halla halla yaw[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu bugun 18 kasım benim dogum gunum insaalah seneyede ehliyete yazılacam yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 warsa bi SS alabilirmiyim[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu bugun 18 kasım benim dogum gunum insaalah seneyede ehliyete yazılacam yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ama öyle gorunuyor akıl bi ona çalışıo gerçi bende :P[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 KİMBUPİSLİK in imzasında oldugu gibi n00b (new)[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu bugun 18 kasım benim dogum gunum insaalah seneyede ehliyete yazılacam yaw neden banladınız UsakspoR u neden? [Bu mesaj 0ttavio tarafından 20 Kasım 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yahu yoqmu bi tane ss...... deniz abi sende demi yoq warsa koysana bi gorelim (gormeden inanmamda)[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu bugun 18 kasım benim dogum gunum insaalah seneyede ehliyete yazılacam yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 demeq kimsede SS yoq oylemi yazık yazık ben bilsem ss koymayı coq komık resimler war elimde ama bilmiyorum[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu bugun 18 kasım benim dogum gunum insaalah seneyede ehliyete yazılacam yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
Usko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zaten öyle bişi yokki nasıl göreceksin ?[signature][hline]
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tmm ya üfff bende 60 olup paso np asacam ozman kurdugumda pelerinli clan bakacam amk[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Öne çıkan mesajlar