BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Dupesuz, bol GMli, macrosuz ve lagsız olma şansı varmı ? Bence bu şans 0 a yakın, çünkü Beramus açıldı 1 ayda çürüdü, ardından Cypher açıldı Beramus' tan kaçıp Cypher' a gidenler Beramus'u mumla arar oldu. Yeni servera bu şartlar altında niye gidiyoruz ? Ben şahsen Beramus' un pisliğinden bıktığım için gideceğim. Umarım %1 de olsa şansımız yaver gider ve K2 bir defa olsun adam gibi bir iş yapar .[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:190.xxx(200k da ya Beramusa veda yada lvl65 kadar CZ'ye veda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sana katılmak istiyorum ama bizim cafelerden soylenenleri duyunca da pek içim rahat etmiyo yeniden kasmaya millet buralrda simdiden partyleri kurdu 6 okcu 1 healer ayarladılar kospları hazıladılar sadece bekliyolar yani bi fark olacagını zannetmiyorum beramusta ilk 1 ayiçinde 61 oldum ve bir daha o serverde yeni char acmadım cypher ı soylemiyorum bile her acılan yeni server dha kotuye gidiyo umarım bu bir istisna olur ve guzel olur.[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar