CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 beyler arama yaptım ama konu daha önce açılmamış orclar için 2. anahtarın yerini bilen var mı acaba?[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeRTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 server ı da yaz goren olursa yazar[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np
CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 server beramus ve orcum hemde burda aradım hemde oyunda ama hiç bi yerde yok nerde bulabiliriz?[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeRTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya server restartında bulursun yada savaş zamanı invade olduğu zaman.
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 supersin baba 2 anaktar yok harbiden 5 kisi 3 gundur b1 b2 b3 de aryoruz harbiden yokk bulan varsa ciksin soylesin kac sene ariyacagiz daha...[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Calamity Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Diesde de yok geçen arkadaş Msn den sölemişti[signature][hline]Dupecilere 1-2 bide :D
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 servera resrart atıldgı zaman b1 tyon farm da cıkıo ancak o şekilde bulabilirsin asdfhafh.ya ne kadar sinir bişey.kimse confirm e basmasa yeri degişmeyecek.sırf zevk olsun diye mi basıyolar napıyorlar anlamıyorum ki. bu arada bende arıyorum gören olursa yazsın sewnirim beramus da..
Öne çıkan mesajlar