Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben ekonomi bölümünde okumaktayım şuan(ilk dönemin yarısı)..Hep tarihe merakım oldu kalın kalın tarih kitapları okurum ama tarih okuyup napcam diyerekten ekonomi seçtim..Bugün bi uluslararsı ilş. derslerine baktım ve çok hoşuma gitti siz de bi bakın http://ireu.ieu.edu.tr/ders_icerik.php hepsi tam bana göre iş alanı olarak da açıklamalar gayet güzel..napsam bölüm mü değiştirsem?:hmm: bu bölümlerde okuyan/mezun olan arkadaşlar fikir verirse sevinirim..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
Revell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sadece bu dersleri almayacaksın. Ilk 1-2 sene, okuldan okula değişir temel ortak dersleri alacaksınız. Matemetik, ekonomiye giriş gibi dersler... [Bu mesaj Revell tarafından 20 Kasım 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 biliyorum tabi ayrıca zorlamıyo şuanki dersler...ama alan dersleri olarak daha çok ilgimi çekiyo gibi...işin maddi kısmıda var tabi kaç kişi ab uzmanı olarak yurtdışında çalışabilir ki..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
metboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben olsam ekonomiye devam ederdim, öyle de yapıcam zaten =) ama çok ilgin varsa geçmeden önce okulundan mezun olanların nerde çalıştıklarını araştır da geç.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
Öne çıkan mesajlar