w00t Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 http://img399.imageshack.us/img399/2290/ok0zy.jpg[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ordada dupe yaparlar :D ne olacak cypher çok mu temiz :D orası da diğerlerine benzer . en iyisi uskoyu değiştirmek :D başka bir ko serverinde oynamak da bakma işte cafeye hesap ödeyip lvl kasmak biraz koyuyor adama[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sayende GM e nasıl msj atılacagını ogrendım sagol bu arada ben USKO da oynamam gibi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bana kimse demesinki şu server da düpe yapılmıyo macro yapılmıyo KOSP,Arrow shower hack tütü programlar kullanılmıyo die.. Bu saydıklarım bütün serverlarda var ve yapılan istatistiklere göre bu saydıklarım en çok Cypher serverinda yapılıyo.Düpe yapan arkadaşların çoğunda +9 - +10 itemler mevcut.. BEnim arkadaşım var Cypher da +9 Raptor ve +9 shell set giyiyordu.. Düpe wipe da alayı gitti o ayrı konu :D Yani bu her serverda olacak arkadaşlar bunu aklınızdan çıkarmayın..Gene söylüyorum gene söylüyorum. Böle şerefsiz adi GM'ler olduğu sürece daha çok düpe olur... Diğer programları kesinlikle kınıyorum. Ama düpe bence ii ki yapılıyo o kadar...Belki birçoğunuzun tepkisini alıcam canınız saolsun arkadaşlar.. Ama düpe wipe da gördüm kü düpe olmayan ve özellikle en çok humanların (Ares serverindan bahsediyorum) itemlerini silmişler... Soulslayer vb. orcların sadece helmet,Belt vb. itemlerini silmişler..Humanların alayını soyup soğana çevirmişler birkaç kişinin hariç.. Teşekkürler...[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bu konuştuğun kişi gerçekten gm mi :)[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 açılsa kac kısı yenıden kasacak orda kımler war?? (ben gıtmem beramustan cypher a geldım pestılım cıktı bu lvl e gelene kadar ...)[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Buri su basşlıga bi el atıp duzeltebilirmisin ilkokula gitmedigim belli olmasın :P[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bence server gereksiz biraz bu arada ben yenı bir server a gecmeye calısıom server da sadece 1k üyesi var ve server sahibini tanıyorum eger kabul ederse ark larımla beraber server a geccez ares dekı lwl ıtem herseyımızı vercek sadeec bellı bır sure server bıraz boş olucak bir sorunum oldugunda hemn bana yardım edecek bırı oldugu ıcın burda ıcım rahat olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 **update ** yeni server ın adı Olympus olarak degisti . ve site adminin yazdıgını aynen copy/paste ediyorum There will be a new server. The servers name will be "Olympus". No timeline on when exactly it will be launched[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_40RoCkeTs_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Eeee bi pazar akşamını daha arkamızda bırakmış bulunuyorus! Nerde bu server nerde bu gm ler nerdesin eY Ke yi yaratan............[signature][hline]............................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hep söylüyorum woot bu işi biliyor diye ne güzel bravo woot[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: _40RoCkeTs_, 14 Kasım 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Eeee bi pazar akşamını daha arkamızda bırakmış bulunuyorus! Nerde bu server nerde bu gm ler nerdesin eY Ke yi yaratan............ GM1 in yazdıgı gibi pazar gunu acılmadı , bazı degisiklikler yapılıyor ve serverın paralı olup olmaması konusu var sanırım tum işlemleri bitmemistir . Onun icinde Site adminin yazdıgı uzere acılıs gunu hakkında bi surec bildirmiyorlar . Ama cok yakın oldugunu soyleyebilirim . [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_40RoCkeTs_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bilgi için Tşkr GElişmeleri bekliorus........[signature][hline]............................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konu: Yeniz server Olympia paza aksamı acılıyor azuhahaha w00t... Millete böle haberler vermeden önce okuma yazmanı geliştir lem...D Şaka şaka....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: bilinc, 14 Kasım 2005 11:10 tarihinde demiş ki: Konu: Yeniz server Olympia paza aksamı acılıyor azuhahaha w00t... Millete böle haberler vermeden önce okuma yazmanı geliştir lem...D Şaka şaka.... Yukarıda FM lere cagrı yaptım başlık degismiyo yardım diye ,Buri cehaletimiz sursun diye ozellikle bıraktı :P[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla açıldı mı ben giremıom oyuna :D[signature][hline]name :El_CiN server :Beramuz level ::D NP :100/200 müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :yarışmacı arkadaşlara selamlar ve başarılar dilerim +8/64flame silahımla sizleri beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İyi iyi acilsin bakalim bekliyoruz ....Acilsada deli gibi lvl kassak yine ilk levellerin tadi baska oluyor...Neyse haber icin tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :-P[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palad1n4mypeople Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 merak ediyorum kosp varken ve rare armor drop yokken nasıl olucak server .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kargili Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: palad1n4mypeople, 14 Kasım 2005 15:35 tarihinde demiş ki: merak ediyorum kosp varken ve rare armor drop yokken nasıl olucak server .... ilk gun servera bi girmek lazım herkes civciv bakalım yeni GM ler kimelri hemen hızlıca level atlatacak cok merak ediyom :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walenka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence acılmıcak bu server p.tesi oldu hala tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ellerindeki serverları bile adam edemiyorlar (Beramus 2 gündür daalmış durumda), buna rağmen ha bire yenilerini açıyorlar. Neymiş efendim talep varmış, talep olur tabi insanlar bulundukları serverdan umdu kesince yenisini istiyor belki yenisi adam olur diye. Ama Yeni Server=daha fazla lag, Yeni Server=Zaten az olan GM sayısında dahada azalma,Yeni Server=K2 için daha fazla para Bu kısır döngü kırılmadığı sürece k2 yeni server açmaya devam eder bizde kek gibi her yeni servera seviniriz(Alınmayın kek lafına buna bende dahilim)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 evet pazar akşamı oldu şuan olympia yok tabi bu başlık hangi pazarı işaret ediyo bilmiyorum tarihine bakmadım ama yinede buradan yazdım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :) gecen pazardi o[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar