Theoman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bir server bu kadar full olurmu. arkadaşlar burada yazıyor. bende diez de takılan fazla arkadaş yokmuş gibi zannediorum. ama bu saatlerde full diğer serverlara girebliorum diez e giremiorum diez1 kafadan failled loginden bahsedior. diez2 de ise bekle bekle sonra too many turk bu servera nasıl 3 lenicek.? biliiorum günde 10 saat oynuyorum. gece saat 3 e kadar diez1 full diez2 de yarımdan fazla gene dolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forewerc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 :P[signature][hline][F0r3w3r_C^NuPs]//leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ben neden yeni serveri bekliyorum sanıyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bende Heves yaptım ama Yalan oldu galiba iki olay geçti başından patch 1.307 ve item silinmesi ama hala tık yok yeni server hakkında bilginiz varmı acaba? Bu arada artık diez2 de failled loginden bahsedior. daha Sinemaya gidicem Harry Potter :) Yaşasın Fantastik :D[signature][hline]SeLcuKaCaR diez lvl 57 (midembulanıyor) rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sen gidiver harry pottera mümkünse hiç çıkma sinemadan[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aresin gözünü seveyimm[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D Arkadaşlar Fransız Lequi e Gazetesi "Türk Milli Takımı 2010 Avru a Futbol Şam iyonası' ndan ihraç eDİ Lsin mi "diye bir anket başlatmış. "Evet" oyları önde gidiyormuş. İletebildiğiniz kadar çok kişiyi www.lequipe.fr/ iletin. burdan sag altköseden non diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gene oldu rezillik.. az önce deruda kasarken bi anda bilinmeyen bi lag oldu sonra. tüm party yattı. ne heal basılıo nede deru ya damage verebilioruz. neler oluyor acaba:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 off off adam gibi oynayamıcaz şu oyunu hep bi mokluk oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaanbaba Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 eewet bugn iiice saçmaladı dies bende deru da yattım d2 adım da SiLenT_assassin herkes öldü belki benm prtydeydin :D lunar a gittim hemen rezzlendikten sonra bi anda lag ve oyun yine gitti öööle yürüdüm sonra girdim tekrar ölmüşüm neyse 50 n p bişee deil sinirlendim çıktım girdim apos a sonra BİDAHA DC!!!!!!!!!! 2 m xp daha gitti!!! a.Q bu server ben OOYUNU BIRAKTIRMAYA dooru yöneltiyo BAKALIM NOLCAK!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Macrafon süper cevirmişşsin diyecek bişey bulamıorum. aynen tekrar tekrar katılıyorum sana ... :P[signature][hline]SeLcuKaCaR diez lvl 57 (midembulanıyor) rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_46 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben böle işin .............. diezde d1'e girdim 2günlük aranın ardından savaşa gittim tak dc ben böle işin warya eskiden en cok sevdiğim serverdı sırf bu yüzden 63 lvl assasin'îmi satcam görcekler ya bırakcam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 svaş oLup server patLarsa sonracıma herkes d2 ye yükLenirse oLur fuLlde oLur REziLde oLur[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kursat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hafta sonları p.tesi cuma günleri oyun iptal oyuna girmek için harcadıımız zamana yazık.oyuna giren giripde zevk alan arkadaşım yok wallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kursat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende diezde oynuyorum beni dışlamayın olurmu fukara kardeş seni ks ile kesmek çok canlı ne ölmez yeşil yaratıkmıssın sen ya[signature][hline]Nick: Ankarali_Kezban LvL: 6x Nation: El_morad kasar hood Clan : EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: HasMez, 18 Kasım 2005 16:27 tarihinde demiş ki: sen gidiver harry pottera mümkünse hiç çıkma sinemadan abi süper cevap yaa :D hll olsun hehehhehee :P:P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar