Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Materyalizm ve Aşk

Kreese

Öne çıkan mesajlar

said:
DoubleW, 20 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
"ölene kadar" diye söz verilmi$tir , ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.bu tam bu konu için sanırım.Ama Az da olsa inandığı kişi uğruna ölücek insan vardır sanırım.

ben ölmem demedim ki! sadece ben sevgilim için öleceksem oda öyle bi insan olmalı ki benim için ölebilmeli! karşılıklı sevgiden bahsettim! senin için ölmeyecek biri için sen niye ölesin![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

O kararı alan insanları büyütmeye gerek olcağını zannetmiyrm.Ama zaten verdiği karar yeterince asildir.Psikolojik sorunlara gelince hehe bunu da nerden çıkardın onu anlamadım.Cesurca alınan bi karara psikolojisi bozulmuş biri alıyo dersen ben buna sadece gülerim.[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VipeR, 20 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
said:
DoubleW, 20 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
"ölene kadar" diye söz verilmi$tir , ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.bu tam bu konu için sanırım.Ama Az da olsa inandığı kişi uğruna ölücek insan vardır sanırım.

ben ölmem demedim ki! sadece ben sevgilim için öleceksem oda öyle bi insan olmalı ki benim için ölebilmeli! karşılıklı sevgiden bahsettim! senin için ölmeyecek biri için sen niye ölesin!
Sana demedim ki ben onu.Yani görüşlerimi söyledim bu konu hakkında.Ama eğer sevgilimse burda bahsedilen ki sevgilimden bahsediyrz ozaman ölürüm onun benim için ölüp ölmemesi umrumda diil.:)[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo
Sosyal ağlarda paylaş

1 ) hocana ve sınıfındaki diğerlerine kafam girsin...

2 ) insanlık kalmadı be.

3 ) ben giderim artık böyleyse ortam

4 ) ne yalan söliim bi kahraman çıkar benden ha :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...