Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 evet arkadaşlar soyuldum.. oyunu bırakıorum.. ama soyan arkadaştan Allah razı olsun.. hiç olmazsa oyunu bırakmama sebep oldu.. tanıdığım ve bnei tanıyan herkese teşekkür ediorum.. ama beni soyana da tek lafım var.. ben bu oyuna real para yatırdım.. bu para sevdiklerinden çıksın inş.. herkese teşekkürler..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 geçmiş olsun kardeşim. benim ilk levellerini kastığım bu güzel çarın böyle bırakması gerçekten çok üzücü. allah yapanın emdiği sütü burnundan getirsin.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaw oyunu bırakman için madem soyulman gerekiyodu bana söylesen daha öncede soyardım :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bu ne güzel bir ingiliscadır kardeşim quitting Ko puha[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Todesengel, 20 Kasım 2005 13:34 tarihinde demiş ki: Bu ne güzel bir ingiliscadır kardeşim quitting Ko puha canım böle yazmak istedii için yazdım.. 8 sene ing ve toeffle sınavlarına girdim.. o yüzden emin ol daha ii biliorum.. sadece olayı sallamadıgımı göstermek için yaptım..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 8 sene ing ve toeffle vay be b@b th3 k3nk mişin waLLahi kuiting dı kınayt onlayn[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Todesengel, 20 Kasım 2005 13:39 tarihinde demiş ki: 8 sene ing ve toeffle vay be b@b th3 k3nk mişin waLLahi kuiting dı kınayt onlayn zzzz.. bayma.. konuyla ilgili bişey söliceksen bekleriz.. yoksa biz sizi ararız.. ha bu arada istediimi de yazarm rahat ol..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Off inanmıyorum adam KO yu bıraktım diyo diğeride ingilizce hede hödö diyor... Hey yarabbim biraz saygı be adam emek harcamış o chara EMEK! Üzüldüm kardeş geçmiş olsun :([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 20 Kasım 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende GM e tesekkur edıyorum sayesınde fizik ten 80 aldım.artık sadece foruma yazmak ıcın gelıyorum. Ama dedıdgın gıbı verdıımz paralar topundan cıksın dipnot: yeni online oyuna baslamayı dusunuyormusn ben bi ark ın onerısı ile japon oyunu galb silkroad a baslıyorum hiç lag ve dc yok dedı hemde oyun parasız detek verıomus.%56 da suan ınınce yyorum yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: _catastrope_, 20 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Off inanmıyorum adam KO yu bıraktım diyo diğeride ingilizce hede hödö diyor... Hey yarabbim biraz saygı be adam emek harcamış o chara EMEK! Üzüldüm kardeş geçmiş olsun :( ee abi adamın başına gelmedi tabi anlamaz.. davulun sesi hoş gelio.. salla.. çok saol.. ama bi yandan da ii oldu üni bitmicekti yoksa:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Abi bizde bıraktık KO yu hacklenince ama hiç üzülmedim yani fani şeyler bunlar.[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Todesengel, 20 Kasım 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Abi bizde bıraktık KO yu hacklenince ama hiç üzülmedim yani fani şeyler bunlar. eee? yani¿[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 şu an bende üzülmüyorum.. eninde sonunda bi gün bırakacaktm.. ii de oldu.. KO baymaya başlamıştı artık.. dupe skill bug kosp dupe wipe.. en ii si bırakmak..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Çık dışarı gez arkadaşların ya bırakın online oyunları asosyal yapıyor[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Todesengel, 20 Kasım 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Çık dışarı gez arkadaşların ya bırakın online oyunları asosyal yapıyor aynen.. ben çıkiim b igezeyim yaf :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Todesengel, 20 Kasım 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Çık dışarı gez arkadaşların ya bırakın online oyunları asosyal yapıyor bende oyle yapıyorum bak yarın taksımdeyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 en güseli... Wallahiç kendinizi biçizgi filme kaptırmayın oyunu zevk için oynayın[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Neden herkez ogreten adam modunda burada. Kim nasil oynamak isterse , hangi acidan bakmak isterse bakar. 100000000 Defa konusulan dile getirilen birseyi arabin yalellesi gibi dile getirmek baydi artik. Birak kardesim sana ne ister oyunu hirs icin oynasin , ister 300mb lik bir software olarak görsün eglenmek icin oynasin. Birakin artik bu ben erdim , ogreten adam'im beni dinleyin triplerini ....[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 konuyla ne kadar alakası var tartısılırda gecen Burda sifre deiştirilebiliyor sabah sıralarında sifremi deiştirdim dedin ki o gün sen yazdıkdan sonra sifre deişebilen yok sen ben sabah linki vardı deiştirdim dedin bu konuyu bi gm ile konus istersen bi ara güvenliginiz icin sifre deiştirmeyin diolardı cözüm olmayınca linki kaldırdılar..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zaten bizim insanımız adam gibi cevap yazamaz geçmiş olsun falan filan diceğine ona buna bulaşıyo yok ingilizcesiymiş yok bilmemneymiş bırakın artık bunları geyik yapmak istiyosan al sana adresi www.eksisozluk.com geçmiş olsun dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hector_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Darısı bizim basımıza diycem ama tam 3 sfer haclendimm ama bırakamıyorumm...Ooyunu 2 yıldır oyunuyorumm verdigmm int paralarıda dahill enaz 1000 dolarr harcamsıdırr babamm duysaa benii öeper vaalaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar