Tundran_gel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Lise yillariminda kurdugum inatla savundugum tek bir cumle vardi.. BIR YERLERDE BIRI BENI BEKLIYOR.. duyanlarin gulup gectigi bazilarinin fazla hayalci oldugumu dusundugu bu cumleye tutundum her animda.. Garipti evet belki mantiksizdi ama inaniyordum iste icimden bir ses hep ayni cumleyi tekrarliyordu.. Seni seviyorum dedigim gun anladim sevgilim o sesin ne anlatmaya calistigini.. Hayatimin sifresini cozuyorum simdi... Ayni kucuk sehirde yasayip ayni havayi soluyup seni hic gormemis olmam.. Ayni okulda okuyup seni farketmemem.. Ayni dershanede dirsek curutup seni bilmemem... Hepsi yaziliydi iste.. Yeni yeni cozuyorum.. ya ilk okulda besiktastaki ayni ayakkabicidan almamiz pabuclarimizi.. sadece bi rastlantidan mi ibaret.. hadi kucuk detaylar bunlar tercih formunda mimarsinani kodlamamiz ayni bolumu tercih etmemiz.. Rastlantidan sayilabilir elbet.. Ya o israri Ismail Hocanin? Beni bulmam icin o kadar tutturmasi bana yardim icin seni yollamasi sen takmadigin halde israrini surdurmesi Bi rastlanti mi hala? Hayatimin sifrelerini cozuyorum... Simdi anliorum bitanem Neden ismimi ilk soyledigin gun bu kadar tuhaf hissettigimi Simdi anliyorum o ilk konusmadan sonra neden tekrar gelmeni bekledigimi neden gozlerimin seni aradigini neden telefonunu aldigim gun onlarca msj attigimi.. neden elini tuttugumu neden sana asik oldugumu... meger hep seninmisim ben o SESE inandigm gunden beri.. yeni cozuyorum sifreleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 vay beh neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tek kelime...SupEeEeR...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 "Bi yerde biri beni beklio" hedesi gerçek mi bilmem valla.Sonra pişman oluosun.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 aah ah..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tundran_gel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Tundran_gel, 19 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: Lise yillariminda kurdugum inatla savundugum tek bir cumle vardi.. BIR YERLERDE BIRI BENI BEKLIYOR.. duyanlarin gulup gectigi bazilarinin fazla hayalci oldugumu dusundugu bu cumleye tutundum her animda.. Garipti evet belki mantiksizdi ama inaniyordum iste icimden bir ses hep ayni cumleyi tekrarliyordu.. Seni seviyorum dedigim gun anladim sevgilim o sesin ne anlatmaya calistigini.. Hayatimin sifresini cozuyorum simdi... Ayni kucuk sehirde yasayip ayni havayi soluyup seni hic gormemis olmam.. Ayni okulda okuyup seni farketmemem.. Ayni dershanede dirsek curutup seni bilmemem... Hepsi yaziliydi iste.. Yeni yeni cozuyorum.. ya ilk okulda besiktastaki ayni ayakkabicidan almamiz pabuclarimizi.. sadece bi rastlantidan mi ibaret.. hadi kucuk detaylar bunlar tercih formunda mimarsinani kodlamamiz ayni bolumu tercih etmemiz.. Rastlantidan sayilabilir elbet.. Ya o israri Ismail Hocanin? Beni bulmam icin o kadar tutturmasi bana yardim icin seni yollamasi sen takmadigin halde israrini surdurmesi Bi rastlanti mi hala? Hayatimin sifrelerini cozuyorum... Simdi anliorum bitanem Neden ismimi ilk soyledigin gun bu kadar tuhaf hissettigimi Simdi anliyorum o ilk konusmadan sonra neden tekrar gelmeni bekledigimi neden gozlerimin seni aradigini neden telefonunu aldigim gun onlarca msj attigimi.. neden elini tuttugumu neden sana asik oldugumu... meger hep seninmisim ben o SESE inandigm gunden beri.. yeni cozuyorum sifreleri Seni seviyorum askim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bitanemm.bende seni seviyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tundran_gel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Tundran_gel, 19 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: Lise yillariminda kurdugum inatla savundugum tek bir cumle vardi.. BIR YERLERDE BIRI BENI BEKLIYOR.. duyanlarin gulup gectigi bazilarinin fazla hayalci oldugumu dusundugu bu cumleye tutundum her animda.. Garipti evet belki mantiksizdi ama inaniyordum iste icimden bir ses hep ayni cumleyi tekrarliyordu.. Seni seviyorum dedigim gun anladim sevgilim o sesin ne anlatmaya calistigini.. Hayatimin sifresini cozuyorum simdi... Ayni kucuk sehirde yasayip ayni havayi soluyup seni hic gormemis olmam.. Ayni okulda okuyup seni farketmemem.. Ayni dershanede dirsek curutup seni bilmemem... Hepsi yaziliydi iste.. Yeni yeni cozuyorum.. ya ilk okulda besiktastaki ayni ayakkabicidan almamiz pabuclarimizi.. sadece bi rastlantidan mi ibaret.. hadi kucuk detaylar bunlar tercih formunda mimarsinani kodlamamiz ayni bolumu tercih etmemiz.. Rastlantidan sayilabilir elbet.. Ya o israri Ismail Hocanin? Beni bulmam icin o kadar tutturmasi bana yardim icin seni yollamasi sen takmadigin halde israrini surdurmesi Bi rastlanti mi hala? Hayatimin sifrelerini cozuyorum... Simdi anliorum bitanem Neden ismimi ilk soyledigin gun bu kadar tuhaf hissettigimi Simdi anliyorum o ilk konusmadan sonra neden tekrar gelmeni bekledigimi neden gozlerimin seni aradigini neden telefonunu aldigim gun onlarca msj attigimi.. neden elini tuttugumu neden sana asik oldugumu... meger hep seninmisim ben o SESE inandigm gunden beri.. yeni cozuyorum sifreleri .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hepsi kader![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Diablo, 20 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: bitanemm.bende seni seviyorum lol mu diim ? yani birliktemisiniz gülsemmi ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Diablo, 20 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: bitanemm.bende seni seviyorum asdf[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende seni seviyorum diablo[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kader... cok güvenme dostum kader iyi odlugu kadar cok kötüdür .. asla degisiremezsin ne akdar ugrassanda[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Angelotti, 20 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 20 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: bitanemm.bende seni seviyorum lol mu diim ? yani birliktemisiniz gülsemmi ? bişi yapmana gerek yok :) arkadaşı tanımıyorum.içimden geldi sadece[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Diablo, 20 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: bitanemm.bende seni seviyorum gay sux:p[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hepinizi seviyorum arkadaşlar :D ( no gay ı'm sapına kadar man ) *lol*[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bu gerçekmi :) şaka şaka işte aşk budur[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 beni sizler varettiniz hepinizi seviorm :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 a beautiful mind[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ii hoş da bu kadar bağlanmak doğru mu bilemem, bi gün biter, o zaman sen de bitme.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 berbat..kabaeti tavana vurmuş tiplerden değilim ama gerçekten berbat.. "sabah bakkala gittim peynir almaya orada yokmus koştum hemen ablama ablam dedi bendede kalmadı aşkım gel bana sabrım kalmadı" şeklinde bir dörtlükten farksız[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 20 Kasım 2005 09:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 güzel yazmıssın baba.. şu biyerde biri beni beklio felsefesine bende inanrım.umarımda bende bulurum[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 biyerlerde onlarcası beni bekliyo :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Christoph_Vassel, 20 Kasım 2005 09:47 tarihinde demiş ki: "sabah bakkala gittim peynir almaya orada yokmus koştum hemen ablama ablam dedi bendede kalmadı aşkım gel bana sabrım kalmadı" bu ne ya ahahaha naptın abi :D:D:D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya bu yazılar hep balonlulardan cıkıyor.. aramızda bu yazıları yazmaktan utanan birileri ver gibi geliyor yanii. yazı gercekten güzel..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar