lordsolidsnake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bende bir şişe absinth war ama bir turlu absinth i içmek için bi tarife bulamadım daha once içmiş olan biri warsa lutfen bana yardımcı olsun solidsnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 shot bardagina koyuyosun dikiyosun sonra tekrarliyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bir bardağın üzerine çay süzgeci onun da üzerine bir adet kesme şeker konulur. üzerine absinth dökülerek yakılır. yavaş yavaş eriyen şeker bardağın içine akar. daha sonra bardağa biraz daha absinth eklenerek fondip edilir.[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: _AvengeR_, 20 Kasım 2005 00:44 tarihinde demiş ki: bir bardağın üzerine çay süzgeci onun da üzerine bir adet kesme şeker konulur. üzerine absinth dökülerek yakılır. yavaş yavaş eriyen şeker bardağın içine akar. daha sonra bardağa biraz daha absinth eklenerek fondip edilir. Güzel filmdi hakikaten... Ama Depp abiyi sürekli karizmatik rollerde görmek istiyoruz...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 turkiyede nerde buluruz bunu? edit: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=absinth nasıl icilecegi konusunda yardım için..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) [Bu mesaj Stifler tarafından 20 Kasım 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Stifler, 20 Kasım 2005 14:27 tarihinde demiş ki: turkiyede nerde buluruz bunu? içinde bulunan thujone maddesi yuzunden uyuşturucu madde gibi etki yapan halusulasyon gorduren içkidir. Bazı avrupa ulkelerinde satışı yasaklanmıştır.Turkiyede bulamazsn. milliyette çıkan haber. [signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 20 Kasım 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tmm nette buldum.. bi arkadaş istesede bende ondan parayı verip alsam =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Stifler, 20 Kasım 2005 14:43 tarihinde demiş ki: tmm nette buldum.. bi arkadaş istesede bende ondan parayı verip alsam =) =) bizim arkadaş pragdan yeni geldi bi kaç şişe sipariş vermiştim ing.ye gitmediyse bendede olcak 1 veya 2 şişe... netten almak çok pahalı pragda 10-15 avro filan yazında getirmişti arkadaş..[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 20 Kasım 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 [spo1=şekeri eritme işlemi:][/spo] sonrada dokersin absinthi iyice işte =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo!Its Stiflers Time, Baby!Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: _AvengeR_, 20 Kasım 2005 14:48 tarihinde demiş ki: said: Stifler, 20 Kasım 2005 14:43 tarihinde demiş ki: tmm nette buldum.. bi arkadaş istesede bende ondan parayı verip alsam =) =) bizim arkadaş pragdan yeni geldi bi kaç şişe sipariş vermiştim ing.ye gitmediyse bendede olcak 1 veya 2 şişe... netten almak çok pahalı pragda 10-15 avro filan yazında getirmişti arkadaş.. satsana bana =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 dedigim gibi arkadaş ingilterede okuyor gitmediyse alırım. nette pek goremiyorum bu aralar..[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: _AvengeR_, 20 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki: dedigim gibi arkadaş ingilterede okuyor gitmediyse alırım. nette pek goremiyorum bu aralar.. tamam avenger sen bi konus eger varsa ben direk parayı hazırlarım[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar