Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Sevgiliye mektuplar-2

beybin

Öne çıkan mesajlar

Sanırım isyan etme safhasını geçtim..seni düşündüm-bıçak saplandı mideme sandım..ağlayışlar değil , hıçkırıklar değil..Sadece "acı" geliyor aklıma , gözyaşlarım süzülmek istiyor yanaklarımdan..Ama asLa azad etmiyorum onLarı bir erkek için ..
Anlayamıyorum . Gece fazla koyu bu sefer . Sigaranın yandığı bile belli olmuyor,tüm kötülükleri bastırıyor gece..Upuzun bir zaman diliminden sonra..silip atıLmışLık..

245 gün sonra bitirilmişLik..Yazıklaşmış,yasaklanmış ve uzaklaştırılmış..Baştan kaybediLen savaş gibi ..Cılkı çıkmış derler ya ..

Kahretsin.. Sanırım gözyaşlarım F tipi cezaevimden toplu kaçış yapmışlar..Alo merkez..tutun onları..fazla uzağa gitmesinler..
Ama sen bir erkek gibi davranmadın..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

beybin bence ne yapacagını herkesten iyi biliyor... bırakında o kendi istedğini yapsın....[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

tek çare zamandır[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamer, 18 Kasım 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
beybin bence ne yapacagını herkesten iyi biliyor... bırakında o kendi istedğini yapsın....
[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

unutmaya çalışmıyorum zaten =) tam tersine yaşatmaya çalışıyorum..mutsuz muyum ?Değilim!hiç mutsuz olmadım , çünkü biliyordum bu derece farklı insanların beraber olamayacağını..başından beri biliyordum zaten , benim aşırılıklarımla biteceğini..benim aşırılığım ya da onun dar görüşleri , ya da benim rahatlıığım..bilmiyorum , hiç sıradanlaşamadım..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...