beybin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sanırım isyan etme safhasını geçtim..seni düşündüm-bıçak saplandı mideme sandım..ağlayışlar değil , hıçkırıklar değil..Sadece "acı" geliyor aklıma , gözyaşlarım süzülmek istiyor yanaklarımdan..Ama asLa azad etmiyorum onLarı bir erkek için .. Anlayamıyorum . Gece fazla koyu bu sefer . Sigaranın yandığı bile belli olmuyor,tüm kötülükleri bastırıyor gece..Upuzun bir zaman diliminden sonra..silip atıLmışLık.. 245 gün sonra bitirilmişLik..Yazıklaşmış,yasaklanmış ve uzaklaştırılmış..Baştan kaybediLen savaş gibi ..Cılkı çıkmış derler ya .. Kahretsin.. Sanırım gözyaşlarım F tipi cezaevimden toplu kaçış yapmışlar..Alo merkez..tutun onları..fazla uzağa gitmesinler.. Ama sen bir erkek gibi davranmadın..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 muhtesem olmus beybin ellerine saglik...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sakinn ... :)[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü.. «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 beybin nasi unutacan sen bu adamı ya :([signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 unutmak zor bilirim! :([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 beybin bence ne yapacagını herkesten iyi biliyor... bırakında o kendi istedğini yapsın....[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tek çare zamandır[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 unutmak berbat bi uğraş[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Dreamer, 18 Kasım 2005 16:08 tarihinde demiş ki: beybin bence ne yapacagını herkesten iyi biliyor... bırakında o kendi istedğini yapsın.... [signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 unutmaya çalışmıyorum zaten =) tam tersine yaşatmaya çalışıyorum..mutsuz muyum ?Değilim!hiç mutsuz olmadım , çünkü biliyordum bu derece farklı insanların beraber olamayacağını..başından beri biliyordum zaten , benim aşırılıklarımla biteceğini..benim aşırılığım ya da onun dar görüşleri , ya da benim rahatlıığım..bilmiyorum , hiç sıradanlaşamadım..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar