ruby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hp laptop kullaniyorum.laptop aldigima bin pisman oldum.dakika basi bozuluyor yaa:S simdi yine kafayi yedi,ben de artik yenisini alicam ama artik laptop istemiyorum.masa ustu olanlar da yer kapliyor fln derken imac gordum bi magazada.ve vuruldum desem yeridir :P kasasi yok ama masaustu,kasasi ekranin icindeymis ve ekrani da incecik. cok begendim,bazi arklar da evet o cok iyidir al diyor ama bazilari dandik diyor ,mesela linux varmis onda windows deil ama windowstan gina gelmis durumda zaten!! özellikle windows istemiyorum! sizce ne yapsam ? imac kullanan var mi mesela? ben bayildim ,en kisa zamanda da karar vermem gerekiyor ! sonucta her hafta degistirdigim bir sey deil pisman olmak istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 linux mu varmis onda :) macos olmasin? linuxla macintosh'un tarihine baksak yeter :) bi de pcde yaptigin herseyi onda yapamayabilirsin bunun yanisira pcinde yapamadigin bicok seyi de onda yapabilirsin - ve + larini kullananlar yazsin diye ayrintilara girip saygisizlik etmek istemiyorum ama biraz düsünmen lazim bu konuda tipi disinda.. [signature][hline] ..ainu was here.. [Bu mesaj Darqainu tarafından 19 Kasım 2005 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Darqainu, 19 Kasım 2005 04:01 tarihinde demiş ki: linux mu varmis onda :) macos olmasin? linuxla macintosh'un tarihine baksak yeter :) bi de pcde yaptigin herseyi onda yapamayabilirsin bunun yanisira pcinde yapamadigin bicok seyi de onda yapabilirsin - ve + larini kullananlar yazsin diye ayrintilara girip saygisizlik etmek istemiyorum ama biraz düsünmen lazim bu konuda tipi disinda.. yok sirf tipi deil icine de baktim özelliklerini de okudum ama tabi kullanmadim .bana linux var dediler.. ve zaten ben bilgisayarda pek bise yapmam,olsa olsa google'da biseler ararim,msne girerim o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sırf msn ve google için mac alınırmı? Fİyatları PC den biraz daha fazladır Mac lerin. Şayet grafikerim ben babalar gibi çizim yapıcam proje yapıcam diyorsan ozaman iyi al derim ben. Evet Mac bu yönlerden PC ye ağır basıyor ama dediğim gibi pahalı.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar