Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soul calibur III

syh

Öne çıkan mesajlar

bugun sitelerine baktim, hikaye custom karakter modlari filan harika gorunuyor.

alip da oyniyaniniz var mi? karakter sayisinin azligi disinda bir problemi yoksa sirf bu oyun icin alicam yarin bi ps2[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Oyunun en yeni özelliği karekter yaratma sanırım.
Karakter yaratma sadece şekilden(Şaç,kıyafet felan filan)ibaret klaslar var mesela warior alırsan mitsurigi rock vb kılıç balta kullanan adamların hareketleri olan bir karektere sahip oluyosun. Hareket satın alamaman oyunu bitirmiş,ne yapayım ben öyle custom karekteri.

Oyun bir'in havasında orasına bayıldım sanki bu souledge2 gibi duruyo karşımızda zaten ben soulcalibur ve soulcalibur2 i sevmemiştim o yüzden bana katılmayanlar çıkabilir ama bu kesinlikle souledge'in izinden gidiyor oyun. Sonlar 3dvideo şeklinde ve aynı souledge'de yaptığımız gibi tuşlara basarak değiştirebiliyoruz.Hoşuma giden bir başka noktada müzikleri(hehe ben eski serilerin müziklerini sevmemiştim oyunun)bununkiler gayet güzel(hatta moonlight shadow adlı souledge soundtrack'i hala mp3 olarak durur arşivimde :)).

Son olarak oyun güzel gidin alın gayet zevkli eskisi seviyosanız ikikat etkili şekilde zevkli alın oynayın oynatın.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Yanlışlıkla Demosunu Almıştım Ama Oyun Cidden Güzel Tavsiye Ederim[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...