xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu mümkünmüdür mümkünse hangi program ile. NOT:bende n-gage var ve bilgisayara sadece usb kablosu yada mmc reader ile bağlayabilirim[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Nokia PC Suite ile telefonun bütün hafızasını bilgisayara kaydedebilirsin.Sonra tekrar telefona aktarabilirsin tabi Nokia olmalı.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ama oda usb kablo ile bağladığım da görmüyor telefonu illa mp3 veya kızılötesi istiyor.çok denedim olmuyor gerçekten[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 n-gage ine F Explore tarzı bir program yükle. Mesajlarını hazıa kartına kayıt ediyorsan E-> System ->mails ten mesajları 0000001000_S şeklinde görürsün. Bunları makinene kopyala usb ile sonra Mail Recolizer**adından emin olamadım bir an** diye bir program mevcut bunuda çekip maillerini düzgün bir şekilde txt dosyasına çevirebilirsin. şayet mesajların telefon hafızasına kayıt ediliyorsa onları yine f explrer ile mmc ye at. Bundan sonra gelecek mesajlarını mmc ye kayıt etmek içinde msdrive diye bişi mevcut onu çekip işini grebilrsin. Daha fazla ayrıntı için buna a bir bak istersen.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 cevaplar için çok teşekkür ederim birde bu nedemek bazen bu firmaları anlamıyorum n-gage in sitesinden bir yazı IMPORTANT: you must have Bluetooth software installed on your PC in order to use the PC Suite. http://www.n-gage.com/en-R1/support/Software/pcsuite.htm ne alaka peki ilk defa görüyorum şimdi[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Pc suite'in usb yi de görmesi lazım.Pc suite in ayarlarında USB seçeneği işaretli değilse onu işaretli hale getir.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 // orada tükçe seçeneği var en altta ona tıkla bir dosya açacak o sana yardım eder.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 20 Kasım 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 pc suite ile çok uğraştım usb ile görmüyor ayrıca önceki mesaj da da yazdığım gibi kendi sitesinde de sadece usb ile olmaz diyor[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar