femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet..hemde cok cok kez...kotu hissediyorum,yaa onu sevdigimden eminim,onun da beni..herhangi bi ilgi eksikligi,yada baska bi tatminsizlik de yok,,pismanm belki ama yeniden ayniseyi yapmaktan korkuyorum
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ve bence sen kızsın yanlış mıyım? Bu arada burası itiraf.com değil.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cok ayrınçsın valla..[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 itiraf.com a döndü bura :-) --- Bir kere sevgilini aldatıyorsan o senin sevgilin değildir zaten flörtündür en fazla.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sevmediğin birine ne diye sevgilim diyorsun ki?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aldatmak bir hastalikmis gibi konusuyorsun.. korkmak ? neden korkuyorsun bunuda anlamadim.. daha fazla pisman olupda kendini daha kötü, ezik hissetmekten mi ? etme-bulma dünyasi. acisini cekeceksin elbet bir sekilde.[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 18 Kasım 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kötü şey seni.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ayıp ayıp..[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ay tamam pisman oldum..itiraf.com falan degl,,ayni seyi hisseden birileri varmidir dye merak ettim.yok sevgimden eminim oyle demeyin yaaa..
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şimdi bşey derdim sana ama...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sevdiginden emin olan insan aldatmaz. önce Sevgi nedir onu ögrenirsen daha yararli birseyler yapmis olursun kendin icin, pisman olmaktan baska....[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide..
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Eminsin demek.... Aldatmak ve sevmek kelimesi aynı kalpte durmaz bence. Sen sadece gönül eğlendiriyorsun gibime geliyor...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 pişmanlık kelimesini de kişisel sözlüğünüzden çıkarınız. bi anlamı yok da..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaa..aldatma donemimde bi takim kopukluklar yasadik,o suan iolmayan ilgi-alaka eksikligi vardi,,yani canm skldi ay ben buu adami aldataym demedm tabii..suan onu sevdgmi blyorum,ama bu vjdan azzabi agr geliyor yaa..
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kesinlikle ayrınç.. adam sana ilgi gostermesin sen aldat, oldu canım cips ister misin yanında?[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaş kaç?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tokadi hakettmissin sen. bi ara havuz kenari bi yerde bulus erkek arkadasinla , ibrahim erkal tribine girer belki dfgd[signature][hline]4 8 15 16 23 42
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: femina, 18 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki: evet..hemde cok cok kez...kotu hissediyorum,yaa onu sevdigimden eminim Seviyorum ama arada başka erkeklerin tadınada bakıyorum... said: ,onun da beni.. Gariban boynuzlarını görse keşke... biz bu tür kızlara kaşar deriz bu arada. said: herhangi bi ilgi eksikligi,yada baska bi tatminsizlik de yok,, İnsan utanır bari bahane bulmaya çalışır nerdeeee..... said: pismanm belki ama yeniden ayniseyi yapmaktan korkuyorum Yapıyorsun zaten mereaklanma....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya o cocugu bırak yada gidip cocuga anlat boyle bişi oldu pişmanım de seni affedecek biri varsa o dur. ve bunu bilmek sonuna kadar hakkıdır.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ahuau, +seni seviyorum ahmet -nnnyalaann! +valla lan -naaayıır inannmıyorum hnn *!cotenk* -naşşalik kadınn[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 fakefakefakefakefake[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaaa..zaten uzgunum..bi erkek ayni seyi yaptgnda tepkiniz niye ayni olmuyoor
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gayet de aynı oluyor..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: VipeR, 18 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: yaş kaç? [signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kasar????ohaaaaaaa.....bye paticik!
Öne çıkan mesajlar