femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet..hemde cok cok kez...kotu hissediyorum,yaa onu sevdigimden eminim,onun da beni..herhangi bi ilgi eksikligi,yada baska bi tatminsizlik de yok,,pismanm belki ama yeniden ayniseyi yapmaktan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ve bence sen kızsın yanlış mıyım? Bu arada burası itiraf.com değil.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cok ayrınçsın valla..[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 itiraf.com a döndü bura :-) --- Bir kere sevgilini aldatıyorsan o senin sevgilin değildir zaten flörtündür en fazla.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sevmediğin birine ne diye sevgilim diyorsun ki?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aldatmak bir hastalikmis gibi konusuyorsun.. korkmak ? neden korkuyorsun bunuda anlamadim.. daha fazla pisman olupda kendini daha kötü, ezik hissetmekten mi ? etme-bulma dünyasi. acisini cekeceksin elbet bir sekilde.[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 18 Kasım 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kötü şey seni.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ayıp ayıp..[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ay tamam pisman oldum..itiraf.com falan degl,,ayni seyi hisseden birileri varmidir dye merak ettim.yok sevgimden eminim oyle demeyin yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şimdi bşey derdim sana ama...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sevdiginden emin olan insan aldatmaz. önce Sevgi nedir onu ögrenirsen daha yararli birseyler yapmis olursun kendin icin, pisman olmaktan baska....[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Eminsin demek.... Aldatmak ve sevmek kelimesi aynı kalpte durmaz bence. Sen sadece gönül eğlendiriyorsun gibime geliyor...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 pişmanlık kelimesini de kişisel sözlüğünüzden çıkarınız. bi anlamı yok da..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaa..aldatma donemimde bi takim kopukluklar yasadik,o suan iolmayan ilgi-alaka eksikligi vardi,,yani canm skldi ay ben buu adami aldataym demedm tabii..suan onu sevdgmi blyorum,ama bu vjdan azzabi agr geliyor yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kesinlikle ayrınç.. adam sana ilgi gostermesin sen aldat, oldu canım cips ister misin yanında?[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaş kaç?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tokadi hakettmissin sen. bi ara havuz kenari bi yerde bulus erkek arkadasinla , ibrahim erkal tribine girer belki dfgd[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: femina, 18 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki: evet..hemde cok cok kez...kotu hissediyorum,yaa onu sevdigimden eminim Seviyorum ama arada başka erkeklerin tadınada bakıyorum... said: ,onun da beni.. Gariban boynuzlarını görse keşke... biz bu tür kızlara kaşar deriz bu arada. said: herhangi bi ilgi eksikligi,yada baska bi tatminsizlik de yok,, İnsan utanır bari bahane bulmaya çalışır nerdeeee..... said: pismanm belki ama yeniden ayniseyi yapmaktan korkuyorum Yapıyorsun zaten mereaklanma....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya o cocugu bırak yada gidip cocuga anlat boyle bişi oldu pişmanım de seni affedecek biri varsa o dur. ve bunu bilmek sonuna kadar hakkıdır.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ahuau, +seni seviyorum ahmet -nnnyalaann! +valla lan -naaayıır inannmıyorum hnn *!cotenk* -naşşalik kadınn[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 fakefakefakefakefake[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaaa..zaten uzgunum..bi erkek ayni seyi yaptgnda tepkiniz niye ayni olmuyoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gayet de aynı oluyor..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: VipeR, 18 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: yaş kaç? [signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kasar????ohaaaaaaa.....bye paticik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar