supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bugun aldim rockstar in son oyunu bayagi gusel tavsiye ederim gta tadinda, leziz[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bi bu tarz oyun furyasının gittiği şu günlerde(şehirde gez milleti patakla bişeyler çal) bence aralarındaki en iyi bu türdeki oyun rockstar deneyimini burdada konuşturmuş...Bir kez olsun bitirilmesi gereken oyunlardan alın oynayın bence.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Oynamak bir nasip olmadı,bende berak ediyorum o oyunu,güzel izlenimler aldım sitelerden vs.bu arada yapımcıda Single'nin Blizzardlarından hani. =)[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kaynak:http://www.gamespot.com The Warriors delivers as a completely stand-alone work, and any fan of beat-'em-up games is certain to enjoy it on some level. Full Review »8.6 By: Rockstar Games, Rockstar Toronto Genre: Beat-'Em-Up Release Date: Oct 17, 2005 Players: 1-2 (tech info) Also On: XBOX[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sokak Dovusu Çete GEyiği Konusunda...Tek Favorım Beat Down:fists Of Vengence..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 cekiyorum netten gerçekten güzel bir oyun gördüğüm kadarıyla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 oyun süper arkadaşlar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 heh ben bilmiyordum oyunun filmden esinlendiğini ajax karakterini james remar a benzettim seside benziyordu zaten :) sonra bi baktım filminde de oynamış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar