C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Haluk Levent - KACIS :) Yine knight başladım Aynı ksleri yaptım ne yaptıysam aposu yatıramadımmmmmmmmmmmmm Party clan başımı aştı usanmadan aradım party Buldum ama deru idi Vazgeçemedimm ßir Ks yapacak party bulurum güzel güzel spotlarda Ks yaparım alır seni uçarım gidelim bu diyardan :D saçmaladım biliyorum uheuheuee :D
C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İntizar.mp3 :) Sakın bir söz söyleme Ks yapma sakın!!!!!!! Ks yapan olur Sana party atan olur Düşmanımdır kızın1i Yakalarsam partysini Blackwinds bile banlasa benim ksem güzel olur
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: C33k, 18 Kasım 2005 16:24 tarihinde demiş ki: İntizar.mp3 :) Sakın bir söz söyleme Ks yapma sakın!!!!!!! Ks yapan olur Sana party atan olur Düşmanımdır kızın1i Yakalarsam partysini Blackwinds bile banlasa benim ksem güzel olur Aklınızdan müzügi düsünün bi cok güzel oldugunu anlıyacaksıınz siiri kim yazdıya tebrik ederim[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 keremcem - nerelere gideyim.mp3 Knightden Daha büyük bir yalan Party yapmadım bana inan Bütün party yalan olsa bile Ne Farkeder tüm abssylerle Son bir Defa Dön bak ve yap Spotlara gideyim Warrior olmayınca Ksler uzun oluyor spotlarımda sen olmayınca AHOLAYDN yar olaydın ksde yapsaydım alskdjalskdasjdklasdajs :DDD
Joey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kızın1ine kebabımla sana bir acı verebilseydim eğer şarkısını söyleyelim :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares USKO kredi kartı mağduru kalmasın MUTLAKA TIK
C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben yazıyorum bekle 10dk oldu başlayalı hala dvm ediorum ama saçmalıyorum bence :D
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 zuahahahahahahahhaha :tebrikz:[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D Arkadaşlar Fransız Lequi e Gazetesi "Türk Milli Takımı 2010 Avru a Futbol Şam iyonası' ndan ihraç eDİ Lsin mi "diye bir anket başlatmış. "Evet" oyları önde gidiyormuş. İletebildiğiniz kadar çok kişiyi www.lequipe.fr/ iletin. burdan sag altköseden non diyeceksin
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 :) güsel[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir
forewerc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şair arkadaşlar vaktini KO oynuyarak harcamasın:P bıraksın:p[signature][hline][F0r3w3r_C^NuPs]//leo
Joey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Özdemir Erdoğan'ın Keman öğretmeni diye bi şarkısı vardı o çok güzel olur blen varsa :P ben iyi değilimdr bu konularda :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares USKO kredi kartı mağduru kalmasın MUTLAKA TIK
C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Candan Erçetin - Yalan Geri Dupe yapanı gördünmü Boşa kopyaladın okadar itemi bir Avuç item için banlattın kendini Dünyada knightden başkası yalan Yalan knight yalan Dünyada Ksden başkası yalan Yalan Knight yalan Dünyada KOspdan başkası yalan Knight kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar charları Açmadıgım dagda dupe geçermi Dünyada Gold Premiumdan başkası yalan Yalan Knight yalan Dünyada Partyden başkası yalan yalan başkası yalan Dünyada knightden başkası yalan bence bu daha iyiydi :DD
C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Tarkan - incitanem Çağresizim Charım Banlandı Bu sabah Dupe üzerimde gidiyorum başka oyunlara Sıgınıp Kospa bu oyuna dayanırız elbet Dupelerimiz Silinecek elbet SABRET Sığınıp Kslere bu kslere dayanırız elbet Partylerimiz SONA ERECEK SABRET SAbret knight bekle beni Döneceğim mutlaka Sabret Dupe yapma neolurrrrr Skill bug vazgeçme bkele beni Skill bug olacak yakında sabret sşlkfjfjsdlfjk buda iyiydi bence :D
C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu arada 16:21 de başladım 16:33de bitti haberiniz olsun 12dk içinde yaptım :)
KuweT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bunlarda benim yürüttüğüm şiirler buyrun bakın http://forum.paticik.com/view.php?id=157926[signature][hline]#### HATA OLUŞTU #### Mesajını Okuduğun Şahsiyet Harbi Karizma (kfdrlr) [Bu mesaj KuweT tarafından 18 Kasım 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Joey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 emeğine sağlık +rep :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares USKO kredi kartı mağduru kalmasın MUTLAKA TIK
C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 birde şey diyolar rep nasıl verilor aga söleyene +++ rep rep rep :D
SiyahBeyaz_1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 KNİGHT ONLİNE' IM CANIM BENİM Boos çıkar hemen party kurarım, Disband verip malzemeyi kaparım, Tezgah açar babamı bile satarım, Knight Online'ım canım benim. Esland senin, Colony Zone benim gezerim, Nerde ork görsem hemen town çekerim, Cıbırı 200 metreden seçerim, Knight Online'ım canım benim. İnvise olur ork town'a girerim, İçlerinden en cıbırını seçerim, Varsın vursun, kulelere güler geçerim, Knight Online'ım canım benim. Millet pelerin takmış, ben anca bakarım, Nerde pelerinli görsem hemen PM atarım, Gerekirse Moradon'da bile yatarım, Knight Online'ım canım benim. Gece gündüz durmaz Knight Online kasarım, Yemez içmez parayı Knight Online'a basarım, Bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, Knight Online'ım canım benim. Buff, Swift, Ac isterim, Kimse tınlamaz, incinir hislerim, Bir Buff'ım olsa ben neler keserim, Knight Online'ım canım benim. "Party pls" derim hemen level sorarlar, Yüzümüze tokat gibi "no" lafını koyarlar, Colony Zone'da partisiz direk oyarlar, Knight Online'ım canım benim. Rüyamda her gece savaştayım, Ben bu işte neden hep zordayım, Belki 1 ay sonra ork towndayım, Knight Online'ım canım benim. Kira geldi birikti faturalar, Benim aklımda hala Haungalar, Sat anansını boşver gitsin sorunlar, Knight Online'ım canım benim. Yandı itemler, ciğerim yandı, Gözümden akan yaş değil kandı, İtem deyip geçme, onlar birer candı, Knight Online'ım canım benim. Mustafa BAYKAL - Cemil TANRIVER Arkadaşlar şiiri başka bir forumda gördüm, sizlerle paylaşmak istedim. ALINTIDIR.[signature][hline]Ölüm döşeğinde olan fanatik bir BJK'liye sorarlar.Son isteğin ne derler.Adam beni fb li yapın der.Hayrola derler nerden esti??Bir BJK'li öleceğine bir fbli gebersin der....
BesT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :tup: :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares
C33k Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :D canım sıkıldıkca bişeler yazarım ben :pp
Öne çıkan mesajlar