Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milyonda bir..

Tundran_gel

Öne çıkan mesajlar

Ask ayni hikayedir insandan insana aktarilan. oyle okudum bi yerlerde.. Dinledim cogu kez benzerdi yasananlar anlatilanlar. Tanidikti herkesce ask acisi. Adina sarkilar siirler yazilan ask bilindikti herkesce.. sonbahar ayrilik acisiydi.Ayniydi tema. acirdi insan cani.. biterdi basladigi gibi eee tabiatta yaziliydi gecenin gunduzu batisin dogusu wardi.. Her guzellikte oldugu gibi olumsuzluklar basroldeydi.. sonu vardi uzerdi oldururdu hastalikti bagimlilikti yasanmamaliydi pismanlikti hataydi sevmemeliydi yanlis insandi yalniz kalmisti ayrilikk yamandi ozlemek zordu terketmisti gitmisti kalbi kirilmisti sevmis sevilmemisti hayattan bezmisti kararmisti dunya aglamisti yalvarmisti gitmisti donmucekti bitmisti bitirmisti tuketmisti
En sonunda isyan etti ask
Ben bu degilim dedi silkti omzundan tum soylenenleri hayatima girdi.. ASK BENI MUTLU ETTI
SONRASINDA
ask gulmekti ucmakti yasamakti hayatti suydu guzeldi muhtesemdi heyecandi kalp atisiydi piriltiydi mucizeydi gunesti sevincti harikaydi ilkbaharin gelisiydi gunesin dogusuydu kuslarin otmesiydi hafif esen meltemde sicak kumlardi kocamandi coktu heryerdeydi tukenmeyendi
Anlatilmazdi..
Derken
-di ler fazlalikti

ASK soylenenleri inkar etti hayatima girdi ispat etti..

Iyiki varsin sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

aşk sadece iyi şeyler değildir. Aşk, acısını da kapsar.Aşk acısı da aşkın tanımının içinde olmalıdır. Tadını çıkarttığın seni mutlu eden her şeyin bir bedeli olduğu gibi..[signature][hline]proud member of the thievery corporation

[Bu mesaj Giovanni tarafından 19 Kasım 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 19 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
aşk sadece iyi şeyler değildir. Aşk, acısını da kapsar.Aşk acısı da aşkın tanımının içinde olmalıdır. Tadını çıkarttığın seni mutlu eden her şeyin bir bedeli olduğu gibi..

+1 ve o bedeli emin ol daha fazlasıyla ödersin![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tundran_gel, 19 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
Ask ayni hikayedir insandan insana aktarilan. oyle okudum bi yerlerde.. Dinledim cogu kez benzerdi yasananlar anlatilanlar. Tanidikti herkesce ask acisi. Adina sarkilar siirler yazilan ask bilindikti herkesce.. sonbahar ayrilik acisiydi.Ayniydi tema. acirdi insan cani.. biterdi basladigi gibi eee tabiatta yaziliydi gecenin gunduzu batisin dogusu wardi.. Her guzellikte oldugu gibi olumsuzluklar basroldeydi.. sonu vardi uzerdi oldururdu hastalikti bagimlilikti yasanmamaliydi pismanlikti hataydi sevmemeliydi yanlis insandi yalniz kalmisti ayrilikk yamandi ozlemek zordu terketmisti gitmisti kalbi kirilmisti sevmis sevilmemisti hayattan bezmisti kararmisti dunya aglamisti yalvarmisti gitmisti donmucekti bitmisti bitirmisti tuketmisti
En sonunda isyan etti ask
Ben bu degilim dedi silkti omzundan tum soylenenleri hayatima girdi.. ASK BENI MUTLU ETTI
SONRASINDA
ask gulmekti ucmakti yasamakti hayatti suydu guzeldi muhtesemdi heyecandi kalp atisiydi piriltiydi mucizeydi gunesti sevincti harikaydi ilkbaharin gelisiydi gunesin dogusuydu kuslarin otmesiydi hafif esen meltemde sicak kumlardi kocamandi coktu heryerdeydi tukenmeyendi
Anlatilmazdi..
Derken
-di ler fazlalikti

ASK soylenenleri inkar etti hayatima girdi ispat etti..

Iyiki varsin sevgilim..

sen hayatimda girdiginde korktum once... Kulaktan dolma bilgilerim vardi.. kaybetmek ogretilmisti mutsuzluk ogretilmisti aci ogretilmisti aska dair.. bedeller vardi her kahkanin ardinan gozyaslari vardi.. oyle ogretilmisti..
sense sonsuzu ogrettin bana..
tukenmemeyi ogrettin
askin bitmeyecegini ogrettin

tesekkurler hafif kaliyor sana..
basit bi tesekkur ediyorumdan fazlasi olmali
Hayat senin gibi bi armagan verdi bana
Kime minnettar olmali
Bilmiyorum..
Tek bildigim sensin
Sevgilim
Hayatim
Herseyimm
Tek bildigim sensin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tundran_gel, 20 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
sen hayatimda girdiginde korktum once... Kulaktan dolma bilgilerim vardi.. kaybetmek ogretilmisti mutsuzluk ogretilmisti aci ogretilmisti aska dair.. bedeller vardi her kahkanin ardinan gozyaslari vardi.. oyle ogretilmisti..
sense sonsuzu ogrettin bana..
tukenmemeyi ogrettin
askin bitmeyecegini ogrettin

tesekkurler hafif kaliyor sana..
basit bi tesekkur ediyorumdan fazlasi olmali
Hayat senin gibi bi armagan verdi bana
Kime minnettar olmali
Bilmiyorum..
Tek bildigim sensin
Sevgilim
Hayatim
Herseyimm