Bleda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bamayalım... bu ne demek, nedne bu başlıga sahip bir başlık açtım? nedne açtım çünkü dogru yanlıs her topicre aptal bi kuş resminin altında "O RLY?" yazısını, gene dogru yanlıs ehr yerde 0k0k gormekten bıktım.... hani anlarım biz sizi arariz dersin hakedene, hakedene xxx üstüne yakışanı giymektir dersin, hatta keyif için s veya ş leri $ die yazarsın veya !!11birbir yaparsın ama , ona buna suna, "O RLY?" , 0k0k nedir ya? (eminim ki buna gelen ilk 10 cevaptan 4 ü bunlardan 1 ni icerecek) eger yanlıs dusunuyorsam soyleyin tartısalım, veya katılıp katılmamanız fark etmez bu konudaki duygularını,gorusleriniz, dusuncelerini paylasırsanız sevinicem.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 19 Kasım 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 isyanın sesi..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 O dediklerin son moda şuan. Mesela ben LöL diye birşey gördüm ancak hala anlamını bilmiyorum lol mu acaba ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 0kok :P[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 löL sabrinanın lol'u oluyo sanırsam[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Doğru ama bazılar hakedio cidden dalgayı.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 LoL'un türkiş versiyonu o :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 mayhem, az ocne biri internette abuk sabuk " AAA MSN EM HACLENDI" gibi bi başlık açmış, ona haklı olarak 0k0k dersin modadır anlarımda ota boka 0k0k demek "O RLY?" resmini koymak (bide yapacak işleri güçleri yok upload ediolar) moda deildir özentiliktir. yanılıyor muyum? oylese soyleyinde bilelim. edit// typolar[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 19 Kasım 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Mayhem, 19 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: O dediklerin son moda şuan. Mesela ben LöL diye birşey gördüm ancak hala anlamını bilmiyorum lol mu acaba ? Beni radyoda "LöL" oalrak tanıtan kimdi acaba =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya bide ben o rly şeysini çok seviorm =) dalga amaçlı değil yani eğlenme amaçlı[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 LöL benimdir patentlidir hh..di mi.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 löl diyenden para al bundan sora[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Bleda, 19 Kasım 2005 23:10 tarihinde demiş ki: mayhem, az ocne biri internette abuk sabuk " AAA MSN EM HACLENDI" gibi bi başlık açmış, ona haklı olarak 0k0k dersin modadır anlarımda ota boka 0k0k demek "O RLY?" resmini koymak (bide yapacak işleri güçleri yok upload ediolar) moda deildir özentiliktir. yanılıyor muyum? oylese soyleyinde bilelim. edit// typolar Onlar işte kendini bilmez, public forumlarda kendilerini bir şey sanan veya başka deneyimle halk içindede söylendigi gibi aptal kisilikler. (sözüm meclisden dışarı) said: Sabrina, 19 Kasım 2005 23:10 tarihinde demiş ki: said: Mayhem, 19 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: O dediklerin son moda şuan. Mesela ben LöL diye birşey gördüm ancak hala anlamını bilmiyorum lol mu acaba ? Beni radyoda "LöL" oalrak tanıtan kimdi acaba =] Orası radyo boşver, burası paticik=)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 LöL[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Todesengel, 19 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: LöL 5 milyon tanesi toplu söylemelerde inridm var[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yazardım şimdi ama[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Olur ben sizi ararım..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Doru sülemissin ı hı[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Todesengel, 19 Kasım 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Yazardım şimdi ama yaz ne yazcaksan özelden[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Tamam bu topic gitti iyice arkadaslar, msn misali kullanabilirsiniz =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Mayhem, 19 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: O dediklerin son moda şuan. Mesela ben LöL diye birşey gördüm ancak hala anlamını bilmiyorum lol mu acaba ? bende cözemedim ne acaba.. :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 biraz oyle oldu aslında şimdi cıkıtnrılık yapıp o "O RLY?" resmii koymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Bleda, 19 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: bamayalım... bu ne demek, nedne bu başlıga sahip bir başlık açtım? nedne açtım çünkü dogru yanlıs her topicre Nedne Nedne Nedne![signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 çünkü dogru yanlıs her topicre aptal bi kuş resminin altında "O RLY?" yazısını, gene dogru yanlıs ehr yerde 0k0k gormekten bıktım.... hani anlarım biz sizi arariz dersin hakedene, hakedene xxx üstüne yakışanı giymektir dersin, hatta keyif için s veya ş leri $ die yazarsın veya !!11birbir yaparsın ama , ona buna suna, "O RLY?" , 0k0k nedir ya? neyse bu sefer uslu olucam die birilerinden once kendime yeminettim susuyorum [Bu mesaj Bleda tarafından 19 Kasım 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bleda tarafından 19 Kasım 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 selam raistin. niye durmadan nick degistiriyorsun ? durmadan ban yediginden mi acaba..[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar