unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tabi gerilla taktigi yapicaz. ama oyle uo daki gibi holey tamer oldum aldim dragonu drakeyi moongatelerde newbi kesiyorum feluccada olmiycak. aynen gercek sw evreninde oldugu gibi, hazirlanicaz, planliycaz stratejik empire hedeflerini kaziycaz. ilerde space pack cikinca da once derme catma z-95 lerle, sonra y-winglerle sonra da correlian corvettelerle baskin yapicaz. sonraki asamada da offff. mon calamari.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 vicdanimiz rahat, zihnimiz kus gibi hafif savasicaz. her tetigi cektigimizde tum varliklarin ozgurlugu, uyumu, serbestligi icin, uyum ve denge icerisinde hur varliklarin birlikte yasadigi bi evren icin cekicez.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 unity politikaci olmayi dusunuyonmu sen hayır oyunda oda varda [Bu mesaj sadATS2 tarafından 08 August 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 rebellion icin ne gerekirse...[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ozgurluk asigi baska adam yok mu yahu ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar