Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2yıl sevdim be

N-c

Öne çıkan mesajlar

said:
twistedemo, 30 Temmuz 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
şimdi ne kadar iyi tanışıyorsunuz ben senin çok büyüttüğünü düşünüyorum nedense... kızma lütfen

aşkla ilgili fazla bişey yazma ltfn forumlara[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zynp, 30 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
seni ii anlıorum çnkü bende 25 gün öncesine kdr hala deliler gibi birini seviordum bende senin gibi unutmaya çalştım ilk başlar olmadı..başkasıyla çıktım unutamadım konuşmiim dedim hep elim gitti msn'e ki seninki sevmiş seni yinede benimki karşılıksızdı ve unutmama tek sebep ondan uzaklaşmak oldu öyle şehir olrkta diil tatile yurtdışına gittim onsuz bi yere onun olmadıı biyere ve unuttum...gerçi sende pek yarayacaını sanmıorum çnkü ben artık farkındaydım birçok şein ama senin işin zor tek birşey düşün... hayatta sevebilecein bitek o yok belki başka biriyle daa mutlu olcaksın..ne gerek varki hayatını bu denli alt üst etmeye??buna inanki DEĞMEZ cnm...

beni de 2 gün sevdiler
öyle daha kötü oluyo
platonik aşk da yalandır ya da kişiler karşılıklı hiç değilse 1 saat birbirlerini severler biri sevmeyi bırakır diğerininki tutkuya dönüşür kötü olur
epey bi[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

@cembone
saol ama başka bi kız istemiyorum ben! olursa bile benim çabamla değil kızın çabasıyla olması lazım artık! yani kendini bana sevdirecek ve acılarımı unutturabilecek biri! yine de saol![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...