Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2yıl sevdim be

N-c

Öne çıkan mesajlar

2 yıl sevdim hemde deli gibi adı candı.. canımdan bi parçaydı.. gözlerine baktığımda ela ela her şey benm olurdu sanki oda sevgi bni gerçekten sevdi biliyorum ama bnm kadar diill.. o bni çok sevmedikçe bnde bni çok sevenleri aradım ama hiç bişi deişmedi buldum belki ama istemedim.. dersanesinin önünden her geçişimde içeri girip dersinin ortasında seni seviyorum die bağırmak istedim ama kızar diye yapmadım.. evinin önünde uyudum kaç gece ama haberi bile olmadı belki bi ihtimal cama çıkarda görürüm diee.. sevdi blşki ama bnm kadar diil şimdi bana her uzaklaştığında korkuyorum.. vazgeçmem lazım ama bi yolu yok bence.. varsa söyleyin ltfnn çnkü artık yeterr[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bencede.. ama çoook sevdim yapamıyorum bişey ve yapmak zorundayım gözlerine bakarken its over diyebilmeliyim artık yeni birilerini sevebilmeliyim çnkü yapamıyorum olmuo herşeyimi verebilirim ona ama vermemeliyim bi çareeee='([signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bnm kadar çok sev senide görürüm öyle bi oturuosun ki.. neyse boşver tartışma yapmaya gerek yok herkes istediini düşünür kafana göre takıl=)[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter!
Sosyal ağlarda paylaş

seni ii anlıorum çnkü bende 25 gün öncesine kdr hala deliler gibi birini seviordum bende senin gibi unutmaya çalştım ilk başlar olmadı..başkasıyla çıktım unutamadım konuşmiim dedim hep elim gitti msn'e ki seninki sevmiş seni yinede benimki karşılıksızdı ve unutmama tek sebep ondan uzaklaşmak oldu öyle şehir olrkta diil tatile yurtdışına gittim onsuz bi yere onun olmadıı biyere ve unuttum...gerçi sende pek yarayacaını sanmıorum çnkü ben artık farkındaydım birçok şein ama senin işin zor tek birşey düşün... hayatta sevebilecein bitek o yok belki başka biriyle daa mutlu olcaksın..ne gerek varki hayatını bu denli alt üst etmeye??buna inanki DEĞMEZ cnm...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 30 Temmuz 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
camın önünde nasıl becerdin uyumayı korkmadın mı

korku gibi duygular yok oluyor.

bende karanlık sokakta, kış günü, 7gün boyunca her gün bekledim. ordan biliyorum.
üstelik gelmeyecegini bile bile.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka sen kız değilmisin? kızlar severmiki? başka bişeydir o, alıcağın falan vardır.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.

[Bu mesaj Voys tarafından 30 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...