N-c Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 2 yıl sevdim hemde deli gibi adı candı.. canımdan bi parçaydı.. gözlerine baktığımda ela ela her şey benm olurdu sanki oda sevgi bni gerçekten sevdi biliyorum ama bnm kadar diill.. o bni çok sevmedikçe bnde bni çok sevenleri aradım ama hiç bişi deişmedi buldum belki ama istemedim.. dersanesinin önünden her geçişimde içeri girip dersinin ortasında seni seviyorum die bağırmak istedim ama kızar diye yapmadım.. evinin önünde uyudum kaç gece ama haberi bile olmadı belki bi ihtimal cama çıkarda görürüm diee.. sevdi blşki ama bnm kadar diil şimdi bana her uzaklaştığında korkuyorum.. vazgeçmem lazım ama bi yolu yok bence.. varsa söyleyin ltfnn çnkü artık yeterr[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yolu yok , varsa da ben bilmiyorum. tutku olmuş seninki.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bencede.. ama çoook sevdim yapamıyorum bişey ve yapmak zorundayım gözlerine bakarken its over diyebilmeliyim artık yeni birilerini sevebilmeliyim çnkü yapamıyorum olmuo herşeyimi verebilirim ona ama vermemeliyim bi çareeee='([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 camın önünde nasıl becerdin uyumayı korkmadın mı[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya dalga geçilcek bişi diil iide!!! oturdum bekledim alla alla [Bu mesaj no_comment tarafından 30 Temmuz 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kardeşim dalga değil de kız başına öle durman biras fake gibime geldi[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bnm kadar çok sev senide görürüm öyle bi oturuosun ki.. neyse boşver tartışma yapmaya gerek yok herkes istediini düşünür kafana göre takıl=)[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 seni ii anlıorum çnkü bende 25 gün öncesine kdr hala deliler gibi birini seviordum bende senin gibi unutmaya çalştım ilk başlar olmadı..başkasıyla çıktım unutamadım konuşmiim dedim hep elim gitti msn'e ki seninki sevmiş seni yinede benimki karşılıksızdı ve unutmama tek sebep ondan uzaklaşmak oldu öyle şehir olrkta diil tatile yurtdışına gittim onsuz bi yere onun olmadıı biyere ve unuttum...gerçi sende pek yarayacaını sanmıorum çnkü ben artık farkındaydım birçok şein ama senin işin zor tek birşey düşün... hayatta sevebilecein bitek o yok belki başka biriyle daa mutlu olcaksın..ne gerek varki hayatını bu denli alt üst etmeye??buna inanki DEĞMEZ cnm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kesinlikle değer devam et havalar sıcak kesin balkona cikiyordur git balkonunun önünde dur içip içip msglar at sonra bir iki tane agri kesici iç tüm paketi boşalt intihar ettigini sansin böyle şeyler yap daha cok sever kiz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sakın sen ona uymaa.. yapılrmı öyle şey yaa kız unutmaya çalışıo sense sevdirmeye çalışıosun...sakın..dünyada hiç bi erkek için ne ağlanmaya nede üzülmeye değmezzzzzz...unutma cnm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 camımda uyuyan kız için, ufacık seviosam bile canımı veririm layn[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: 2pac, 30 Temmuz 2005 15:19 tarihinde demiş ki: camın önünde nasıl becerdin uyumayı korkmadın mı korku gibi duygular yok oluyor. bende karanlık sokakta, kış günü, 7gün boyunca her gün bekledim. ordan biliyorum. üstelik gelmeyecegini bile bile.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Valla camimin önünde uyuyan kiz icin can feda ya ama yapcak bise gelmiyor aklima[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 heh bloodlines ta malkavian in dedigi gibi fear and love two sides of the same coin ingilizce yazdim ki bildigim belli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 şimdi ne kadar iyi tanışıyorsunuz ben senin çok büyüttüğünü düşünüyorum nedense... kızma lütfen[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bi dakka sen kız değilmisin? kızlar severmiki? başka bişeydir o, alıcağın falan vardır.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. [Bu mesaj Voys tarafından 30 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 voys ~ yapma be =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tutkun sürerde hayatına tesiri azalır baya..bi süre sonra yapmadığın delilikleride yaparsın tutkunu bitiremezsim ama onun haytaındaki senin için tesirini iice azaltırsın..kafa dagıtacak seler yap..dostlarınla takıl yapacak şeler budur.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 harbiden seven kız olayına ben de şaşırmadım diyemeyeceğim. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Abartmayın gençler size duygusuzları denk gelmiş hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: HymnOfSnuk, 30 Temmuz 2005 18:41 tarihinde demiş ki: harbiden seven kız olayına ben de şaşırmadım diyemeyeceğim. :/ valal bu kızın diğerlerinden brs farklı oldugu kesin.:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 işte böyle kız uğrunda ölünecek kızdır , bu kadar. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 neden burdaki erkelerin çoğu kızlar sevmez durduk yerde şirinlik yapmaz tek istedikleri para diye düşünüyo HMPT[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bende şaşırdım yemin ederim[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 acı tecrübeler , acı tecrübeler. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar