Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufak bir yardım...

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

herkese iyi akşamlar. konunun buraya uygun olabileceğini düşündüm. sorun şu;

introduction to marine engineering dersi için şöyle bir ödevim var...

1. makine dairesi elemanları(bu kısmı hallettim)
2. makine elemanları ve işleyişleri(yardım istediğim kısım bu.)
3. makinenin işleyiş tarzı yani nasıl çalıştığı(burası içinde yardım lütfen)

şimdi bu söylediklerimi türkçe olarak biliyorum fakat sorun ödevin ingilizce olarak verilecek ve vize yerine sayılacak olması. o yüzden biraz daha pro. bişiler arıyorum kendi cümlelerime nazaran. yardım edebiliecek, bildiği bir site olan var mı?(mümkünse ingilizce)[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK

[Bu mesaj LonelyWolf tarafından 19 Kasım 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hoca sizden makale tarzı bir şey mi istedi? kusuruz bir dille, çok ileri seviye şeyler yazarsan da kopya muamelesi görmeyesin. eğer sizden kendinizin bir şeylerler yazmanızı istediyse gerekli yerlerde kaynaklardan alıntı yaparak yazman hoş olur, sırıtmaz.
marine engineering ile alakam yok, kaynak bilemeyeceğim :) oradaki makine, gemilerin makinesi mi oluyor?[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

powerpointte sunum hazırlayacam. ödev araştırma ödevi olduğu için sırıtmaz. ve evet bitabi gemi makinesi oluyor...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK

[Bu mesaj LonelyWolf tarafından 19 Kasım 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...