Outlaws06 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Wow Accaount Satıyorum Yenı Almıstım Fakat Oynamaya Vaktım Olmadıgı Icın Satıorum Paket Cdler Hersey Duruyor Accountun Icınde Burnıng Legıonda 1 Tane Rogue Char Var 45 lvl atı avradı sılahı var :=) Ankara Icınden Arkadaslar Iletısıme Gecerse Benle Aldıgım Fıyata Paketı Satmak Istıorum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Outlaws06, 19 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Wow Accaount Satıyorum Yenı Almıstım Fakat Oynamaya Vaktım Olmadıgı Icın Satıorum Paket Cdler Hersey Duruyor Accountun Icınde Burnıng Legıonda 1 Tane Rogue Char Var 45 lvl atı avradı sılahı var :=) Ankara Icınden Arkadaslar Iletısıme Gecerse Benle 140 MILYON YANLIS OLMASIN :D [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaintRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Satin alabilirim, pm den messenger adresini yollarsan konusabiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 140 bence çok bir fiyat ayrıca karakterin horde mu ally mi?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Haklı Olabılırsın Ama Karakter Night Elf Rogue lvl 45 46 Olmak Uzere Itemlar Lvl ına Gore COk Guzel Atı Var Parası Var Falan FIlan Isteyen Msn den Ulasabılır Bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Msn I Yazmıstım Ama Goremedın Heralde [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar