Elandir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadaşlar n-gage in sıfırı satılıyo mu acaba.. bi arkadaş satılmıyo dedi.acaba dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 qd nin satılıo ama öbürünün satılmıo[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 qd'yi bile elinde tutan hiçbir telefoncu bulamamıştım ben zamanında. Sorduğum onlarca yerden pek azı "ancak siparişle getirebiliriz" demişti. Çok zor bir iş ya ngage almak. Uğraşıp da vazgeçmiştim zamanında.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 n-gage i ikinci elcilerde arayacaksın. 0 mevcut yok artık. Ama alırsan şayet temiz bir n-gage klasik çok memnun kalırısın.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliwer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 www.hepsiburada.com da olması lazım indirim de 325 falan dı 1 hafta önce. bi de club nokia lara bakın ngage qd nin üretimi yenisi çıkana kadar durmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Arkadaş geçenlerde 150 YTL'ye aldı N-Gage Classic ve şansına çok temiz kullanılmış telefon.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ühü benim kine virüs girdi alet açtığı gibi kapatıyor kendini evde halletmenin bir yolu varmı. Hiç kvk gidesim yokta[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 150ytl ye ngage varsa 3-5 tane de biz alalım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 150 ytl ve temiz ise çok iyi almış. büyük ihtimalle 32mb hafıza kartı vardır. Büyük ihitmalle şarj aleti dışında hiç bir aksesuarıda bulunmuyordur. Benim arkadaşım 380 ytl ye n-gage classic + 512 mmc + tüm aksesuarlarını vermişti.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 arkadaşlar bnm qdm var çok memnunum fakat ilk başlarda mp3 yuzunden sorunlar yaşamıştım ama sonra programla hallettm yani tavsie ederm eer n-gage almakta kararlıysanız ve bulamazsanız bundan alın derim[signature][hline]server:cypher/beramus job:rouge/kasar hoodx2 :D lvl:62/61 np:xxxxx clan:-/beetlejuice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Diyorum ya acayip şanslı tüm aksesuarlarıyla birlikte 150 YTL'ye aldı. Ama baya araştırdı hakkıydı böyle bir şey. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Dragonfire, 18 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki: 150 ytl ve temiz ise çok iyi almış. büyük ihtimalle 32mb hafıza kartı vardır. Büyük ihitmalle şarj aleti dışında hiç bir aksesuarıda bulunmuyordur. Benim arkadaşım 380 ytl ye n-gage classic + 512 mmc + tüm aksesuarlarını vermişti. sattığı arkadaşı alnından öpmek istiyorum.. hiç piyasa araştırması falan yapmamış sanırım.. gerçi evet 512 mmc var diyorsun ama ..380 milyon yahu.. zaten mmc doldukca yavasliktan yavasliga kosan bi alete sirf mmc 512mb oldugu icin 380 milyon vermek.. lan ben 0 ını 425e almistim.. yillar once[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eh güzel bişi tabiki. ancak telefon gittigidiyor dan hemen al ile alınmış yani düşün hemen al ı 400 olsa adam öle alacaktı. 150ytl ye tüm aksesuarlar gerçekten iyi almış tebrik ederiz ailecek...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar