Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N-gage!!

Elandir

Öne çıkan mesajlar

ühü benim kine virüs girdi alet açtığı gibi kapatıyor kendini evde halletmenin bir yolu varmı. Hiç kvk gidesim yokta[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

150 ytl ve temiz ise çok iyi almış. büyük ihtimalle 32mb hafıza kartı vardır. Büyük ihitmalle şarj aleti dışında hiç bir aksesuarıda bulunmuyordur.
Benim arkadaşım 380 ytl ye n-gage classic + 512 mmc + tüm aksesuarlarını vermişti.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bnm qdm var çok memnunum fakat ilk başlarda mp3 yuzunden sorunlar yaşamıştım ama sonra programla hallettm yani tavsie ederm eer n-gage almakta kararlıysanız ve bulamazsanız bundan alın derim[signature][hline]server:cypher/beramus
job:rouge/kasar hoodx2 :D
lvl:62/61
np:xxxxx
clan:-/beetlejuice
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonfire, 18 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
150 ytl ve temiz ise çok iyi almış. büyük ihtimalle 32mb hafıza kartı vardır. Büyük ihitmalle şarj aleti dışında hiç bir aksesuarıda bulunmuyordur.
Benim arkadaşım 380 ytl ye n-gage classic + 512 mmc + tüm aksesuarlarını vermişti.

sattığı arkadaşı alnından öpmek istiyorum.. hiç piyasa araştırması falan yapmamış sanırım.. gerçi evet 512 mmc var diyorsun ama ..380 milyon yahu.. zaten mmc doldukca yavasliktan yavasliga kosan bi alete sirf mmc 512mb oldugu icin 380 milyon vermek.. lan ben 0 ını 425e almistim.. yillar once[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...