Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Arkadaslar hep edit charlar hakkında konusuyorusunuz ama aradımgı bulamadım. Merak ettıgım bu edit char olayını gm ye mı yaptırıyoruz ve bu illegalmı yanı illegal ise neden gmler yapıyorlar ve nasıl bir ucret talep ediyorlar...[signature][hline]Server:Cyper Lv:50 Clan:Yoq Nation:Rouge Tabiki Orc İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi Coins:
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 çok saçma birşey.. biri solucan keserken, diğerinin troll king spotu fln dönmesi gibi oluyor.[signature][hline]Server: Dies Nation: Orc Job: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 12xxx
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Tamam sacmadır ama baba cypherda cok fazla adam var edit yanı sonu gelmıyor bu ısın ?? ne olcak boyle adamlara yetısmemız imkansız gibi birsey ??[signature][hline]Server:Cyper Lv:50 Clan:Yoq Nation:Rouge Tabiki Orc İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi Coins:
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cyhperda ilk gün 37 level rogue kastım, ve o gece bıraktım eslanttakileri görünce.. edit: 40a geldiğimde millet shell giymişti :)[signature][hline]Server: Dies Nation: Orc Job: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 12xxx [Bu mesaj maelstrom tarafından 19 Kasım 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 :) insallah yenı serverda olmaz edit falan ..[signature][hline]Server:Cyper Lv:50 Clan:Yoq Nation:Rouge Tabiki Orc İtem:Kendi ellerimle yaptıgım halde hepsi silindi Coins:
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Eger cok isterseniz yakalayabiliosunuz :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 144k( karıstırmayın clanın deil benim np bu :D ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
Öne çıkan mesajlar