anabil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 beyler hepsi gurubunun herşeyerağmen şarkısının sözleri olmayanını bulmam lazım sadece müzik olacak hayat memat meselesi bilenlerden duyanlardn yardım ???[signature][hline]slm
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hayat memat meselesi mi ???..?[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
anabil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kızlar diil benim kız arkadaşım onunla sorunum var manyakça şeyler istio şekil A şekil B de düğme ile ilgili :)[signature][hline]slm
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mix programından yapılabilir..de..uğraşacak varsa :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kanal kayıt dosyaları gerekiyor yapman için, nitekim sende olduklarını zannetmiyorum. karaoke için falan belki oyle ayrı bir surum olabilir mamafih varsa bile bulabilecegini düşünmüyorum . ayrıca manyak mı kız arkadaşın boyle saçma sapan isteklerde bulunuyor. bugun bunu ister yarın manikur ertesi gun bir bakarsın ayagını ensene deydirmeye çalışıyorsun.
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dosya paylasım programlarında; hepsi instrumental hepsi karaoke fln die aratırsan belki cıkar, yabancı sarkılar bulunuyo boyle
Öne çıkan mesajlar