anabil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 beyler hepsi gurubunun herşeyerağmen şarkısının sözleri olmayanını bulmam lazım sadece müzik olacak hayat memat meselesi bilenlerden duyanlardn yardım ???[signature][hline]slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hayat memat meselesi mi ???..?[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anabil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kızlar diil benim kız arkadaşım onunla sorunum var manyakça şeyler istio şekil A şekil B de düğme ile ilgili :)[signature][hline]slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mix programından yapılabilir..de..uğraşacak varsa :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kanal kayıt dosyaları gerekiyor yapman için, nitekim sende olduklarını zannetmiyorum. karaoke için falan belki oyle ayrı bir surum olabilir mamafih varsa bile bulabilecegini düşünmüyorum . ayrıca manyak mı kız arkadaşın boyle saçma sapan isteklerde bulunuyor. bugun bunu ister yarın manikur ertesi gun bir bakarsın ayagını ensene deydirmeye çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dosya paylasım programlarında; hepsi instrumental hepsi karaoke fln die aratırsan belki cıkar, yabancı sarkılar bulunuyo boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar