asas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya ben brutal vokallık calısmak ıstıyorumda ne yapıcagım hakkında en ufak bır bılgım yok ..nasıl gelıstırılır neremden cıkarıcam o sesı bana yardım edın :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 brutal sevmiyorum şahsen, fakat boğaz ile alakalı. yetenek, allah vergisi meselesi :)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 gelıstırmenın bır yolu yokmudur yanı ben bazen o sese ulasıorum 15 sn sora gıdıo mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 şöyle bir şey vardı ama ne kadar yardımcı olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hakkaten iyi olur aslında rehber gibi bişey olsa. bende hevesliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben yapıyorum, gayet rahatım o konuda =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 brutal yapıcaksan sigarayı bırak önce. Bruthal vokal yapanların çoğu sigara içer tabii ama bence çalışmadan sonra boğazı mahveder. Hemde korursun boğazını ve sesini. Bkz:Chris Barners[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ıcmıorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dynun demiş ya Allah vergisi diye o kadar işte :) yapıyorsan yapıyorsundur yapamıyorsan yapamıyorsundur. bende hep şarkı söylemek isterim ama sesim berbat üstü olduğu için anca içimden söylüyorum[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 allah vergisi var diyelim bizde, nasıl çıkar o ses peki? yapanlar söylesin, merak ettim şimdi. denicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 VaLLa şahsen benimde vokaLim scream Le BrutaL arası bişi..45 dak sora kısıLmaLar başLıo tabi hiç bişi içmediysemm...Ama konsere cıkmadan bira falam veya konser arasında faLam bira faLam içiosam hiç bi sorun yok!!! Hea nası geLiştirdin die bişi dersen kendi kendine söyLeye söyLeye faLam...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aynen ben de kendi kendime söyleye söyleye geliştirdim hiç bir kısılma olmuyor sesimde (3 saati gecmedim daha, sonrasını bilmiyorum) sesim kalın oldugu icin daha brutal ama screame de inebiliyorum. şöyle bir de kayıt vereyim[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust [Bu mesaj Jester tarafından 16 Kasım 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yaw beyler cahıllıgımı mazur gorun ama :=) bıse sorucam alakasız..bı konu acmayım dedım sımdı...Sımdı ben klasık gıtar calıyorumda evde mesela telefonda kayıt yapınca berbat oluo telofunun vıdeosunda yapınca gene berbat oluo basslar duyulmuo...Sole en azından anlısabılecek bır kayıtı bıldıgımız su uzun mıkrofonlarlamı yapıoruz? yada sız onlarlamı yapıosunuz (evde yapılanı soruyorum:))yanı benım evde en azından anlısabılecek kayıtı ne ıle yapmam gerekır mıkrofonsa ıyı bır markamı gerekır ne gerekır soleyın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Olay mikrofonda bitmiyor,bi full duplex ses kartın olursa,dandik bi mikrofonlada yaparsın kayıdı.Normal bi mikrofonlada yaparsın ama ses kartının kalitesi biyere kadar.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 en azından cep telefonunda daha ıyı olur kayıt abı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sımdı ben phılıps bı mıkrofon aldımda arklar volume controlda mıcrofon sesını sona getırdım fakat mesela mıkforonla evde konusurken ses bana gene aynı gelıo mıkrofonun sesını nerden arttırıcma mesela gıtara tutunca ses gene gıtarın aynı gıbı gelıo sankı hıc sesı artmıo gıbı oluo..yardım? :)bıde sımdı bı ses kaydı yaptım pcdekı sound recorderda fakat ses guzel gelıo ama arkadasn hep bı tısssss sesı gelıo bunu onleyemezmıyıım?? [Bu mesaj asas tarafından 18 Kasım 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kayıt işinden anlamam ama brutaldan biraz anlıyorum şimdi taa derinlerden nefes alıp boğazını parçalayarak çıkarmaya çalışırsan(genel kanının dediği gibi) bi daha boğaz işe yaramaz. normal konuşuyormuş gibi çıkarman gerekiyo o sesi, hırıltı çıkaracaksın yani, böğürmeyeceksin. çalışmaya gelince, söyle söyle gelişsin, şan değil ki bu:-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: asas, 18 Kasım 2005 20:48 tarihinde demiş ki: bıde sımdı bı ses kaydı yaptım pcdekı sound recorderda fakat ses guzel gelıo ama arkadasn hep bı tısssss sesı gelıo bunu onleyemezmıyıım?? Oyüzden full duplex bi ses kartı önermiştim :) bunu önleme imkanın yok neden,1.si multimedia bi ses kartı kayıt için yeterli kaliteye sahip değildir o dip sesi önleyemezsin.2.cisi olay full duplex bi ses kartıylada bitmeyebilir,mikrofondanda olur o dip ses.Oyüzden bikaçyüz dolar verip full duplex ses kartı ve adamakıllı kayıt mikrofonları alıyolar yoksa herkes soundblaster 64 live! ile kayıt yapardı :D ses kartı çok önemli bu noktada,mikrofon dandikte olsa enazından bişekilde tonlarsın tonlayabildiğin kadar.Ama kötü bi ses kartıyla o dip sesi asla yokedemezsin. Diğer probleme gelince ses ayarlarından mikrofon kısmında bulunan gelişmiş'e bas ve varsa mikrofon sesini artır kutusunu işaretle.Eğer yoksa bilemicem.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hmm haklısın aslında mıkrofon phılıps tı ses kartını da degıstırmek babama kalmıs saol :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Eğer bi ses akrtı alacaksan profosyonel,sakın ola bilgisayarcılara falan gitme yoksa "bah abi kıritiv en yenisi bu" falan diye saçmasapan bi ses kartı vermeye çalışabilirler.İstanbuldaysan tüneldeki müzikevlerine,ankaradaysan hatay sokağa bi uğra derim.Tavsiye ettiğim bi markada var,M-AUDIO.Enucuz kartı 130$+kdv den başlıyo.Birde full duplex ses kartı aldıktan sonra ses sistemiyle bağlantı kurman baya bi zor olur öyle 5.1 falan pat diye bağlayamazsın aldığın yere mutlaka bilgi verki ona göre nasıl kablo yaptırman gerektiğini sana anlatsınlar yada yapıp verebilirlerde. Aklına takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yardımların ıcın saol ama 1 sene falan beklıycem para bırıktırmem lazım :)..Tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 pehh brutal ... saçma[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Saçma değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 brutal güzel.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yerinde güzel bi defa örnek: orphaned land - mabool. kasırgayı anlatıyo adam, mıy mıy söyleyecek değil ya yapabilince güzel örnek: opeth. ben o sesin zaten... ama sırf atraksiyon olsun bak bak röüaaaaaa olunca pek olmuyor[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar