lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yine aynı...kalktım okula gittim;bide baktım nöbetçilik sırssı bizim sınıfa gelmiş!arkadaşlarda nöbeti satmaya uğraşıo...sonra birdeeeen aklıma coğrafya sözlüsünün olduu geldi.coğrafya özürlüsü bi insan olarak bu sözlüden çakmam işten bile diil.nese bir anda kendimi nöbetçi buluverdim:)(ii oldu) tabi okulu 1500 kere dolaştım akşama kadar ve buarada başiıma bisürü abzürük olay geldi. 1-)okulumuzun lise 3 leri sınıflarına çok girip çıktıım için beni "fahri sınıf elemanı"ilan ettiler. 2-)en alt katta nöbet tutmanın dünyayı terk etmeden yapılması gereken eylemler listesinden alkışlayarak uğurladım 3-)her derste duyuru yaptım.ve sürekli aynı hocaların dersine denk geliordu.böyle olunca hoca benden ben hocadan yaka silktik:) 4-)sınıfımdan bir kızın dersleri ne kadar ii olsada kocaman bi SALAK olduunu öğrendim. aslında çokda bişiy olmadı. yani en matrak kısmı benim "fahri sınıf elemanı"seçilmemdi.zaten hep sempati duyduum ama muhabbetimin olmadıı insanlarda o sınıfta. güzeldi ya.öle içimden geldi yazıım dedim...[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 :) lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hastayım...hemde çoooook!dün nöbette yediim ceryanın acısı şimdi çıkıyo.sabahtan kara kayıp uyudum zaten.gözlerimi açamıodum o haldeyim yani.nese öğlene doğru biraz açıldım.bu seferde baş ağrısı başladı.aynı o pokemondaki SAYDEK mi ne öle bi ördek vardı ya onun gibi oldum:):)kimya dersi için gitmiştim okula.kimya olmasa evde dinlencektim.ama işte salak ben kalkıp gittim.kimya derside girdiime deyse yanmıcam yani.ne kadar saçma soru varsa hepsini çözdük.hocaya yalvarıoz artık"hocam nooooolur bırakalım"die,adam hiç iplemedi tabi oda ayrı konu... yemekten sonra bi insanın ne kadar küçülebileceğini öğrendim.ve bunu kabullenmeye çalışıyorum:( ama ben bunu hep yapıyorum!hep "yok artık yapmaz okadar,bu kadar alçalamaz,adileşemez,küçülemez"diyorum ama...yapabiliomuş demekki.ve her seferinde benim nefretimi biraz daha arttırıo bu insan.neyse fazla uzatmaya gerek yok.zaten yeteri kadar uzadı.. kahve içerken yazı yazmakda ayrı bi zevk:)tabi ben bu eylemi gerçekleştirirken bilgisayarım büyük bir tehlikeyle burun buruna:):):)yarına kadar iyileşmeyi umut ediyorum...iyileşemezsem vay halime.sınavlarda başlıcak artık düzelmem şart.nese fazla uzatmadan günden çıkarılan derslere geçelim: 1-)rüyalarda yalan söyler 2-)hayat beklentilerin karşılanmamasıdır 3-)insanlar çoğunlukla beklediin gibi çıkmaz 4-)müzik herşeydir 5-)sağlık önemlidir(anlamakta geç kaldıysamda...ya insanın saç dipleri bile acır mı ya?) 6-)kahve güzel uyku gereklidir[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ilkiin okudum.. beni nöbetçiliğimde dövüolardı,yine seni ii seçmişler öe.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bir japon nasıl su ister? -mataramasuko! aslında çok daha uzun ve güzel şeylerden bahsetmiştim ama moralim bir anda birisi tarafından o kadar bozulduki hepsini silip sadece üsttekini bıraktım. bugün güzel bi gündü ama kötü bitti neye yarar?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: lonly_restless, 18 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: bir japon nasıl su ister? -mataramasuko! lol takma kafana ya! :([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bilmiyorum...Hiç bir şey bilmiyorum...Dün gece gördüğüm rüya beni allak bullak etti.Çok kötüyüm.Ağlayamıyorum bile.Tepki olarak sadece "nasıl olur?"diyebiliyorum.Ve bu lafı dedikçe(hiç durmadan tekrarlıyorum)içim parçalanıyor. Dün bi hayli halsizdim.Erken yattım.Birden nefes alamadığımı,şiddetli bir şekilde titrediğimi farkettim.Birden gözlerim açıldı.Yatağımın başında bir sandalye vardı.Sandalyede birisi otuyordu.Yüzünü göremediğim birisi...Birden sokak lambasının ışığının odama vuruşuyla yüzün kime ait olduğunu anladım.Gelmişti...İnanmam çok zor ama gelmişti işte...O çok sevdiği kırmızı montu vardı üstünde.3 sene önce aniden nasıl gittiyse şimdide öyle aniden gelmişti.Yatkta doğrulup oturdum."Ben geldim."dedi.Ne diyeceğimi bilemedim.Sadece gözlerine baktım.O anda aklımdan ilk geçen hiç değişmediğiydi."Hastasın."dedi."niye gezersinki öyle soğukta dışarıda..."dedi ve sandalyenin başında duran ceketi giydirdi bana. -"ne zaman geldin?" -"1 saat kadar oldu." -"Nerden bildin hasta olduğumu?" -"Her yağmurdan sonra hasta olursun sen.Bilirim." -"Özür dilerim." -"Niye?" -"Sana ogün gitme demediğim için." -"Tamam sus artık" -"Hayır." -"Bak sen ne dersen de ben seni gitsemde hep sevdim.Sen ne kadar seni sevmemi istemesende..." -"Bak ben..." -"Tamam dedim.Uzatma daha fazla.Sadece seni bir kez daha görmek için geldim." -"Seni çok özledim." -"Bende.Ama artık gitmem lazım.hadi yat şimdi.Uyu artık." -"Gidicek misin?" -"Evet.Ama sen uyuduktan sonra." -"Uyumazsam kalır mısın bu sefer?Gitme desem?" -"Gitmek zorundayım.Bu sefer gidişimi görmeni istemiyorum.Uyu lütfen hadi..." Onu dinledim ve yattım.Üstümü örttü.Kulaklarımı elledi:-"Üşümüşsün."dedi.Yüzüne baktım.O karanlıkta bile ruhumu aydınlatmayı başarmıştı.Sonra dalmışım tekrar.Uyandığımda ilk hissettiğim kokusuydu.Kendi gitmişti ama kokusu...Onu bana bırakmıştı. Bastırdıklarımın böyle bir şekilde ortaya çıkacağı hiç gelmemişti aklıma.Bu kadar net...Bu kadar yaralayıcı...Ona çok daha farklı şeyler anlatmak istemiştim.O gittikten sonra nasıl kahrolduğumu,en sonunda onu unutmaya çalıştığımı,çivi çiviyi diyerek onda bulduğum sevgiyi-güveni başkalarında aradığımı,ararken o insanların beni nasıl yaraladığını ve hala yaralamakta olduğunu...İşte bunlardı anlatmak istediklerim.Ve her kelimenin sonunda seni seviyorum demek istemiştim... Sonbahar ayrılık demektir derler.Ne kadar yanlış.Ben onu sonbaharda buldum.Bu yüzden ben her sonbahar aynı gün onu ilk bulduğum yerde ağlıyorum.Aslında ben her sabah ordan geçiyorum ama bakamıyorum bile oraya.Kalbim parça parça oluyor. SENİ ÇOK SEVİYORUM...LÜTFEN EN KISA ZAMANDA GERİ GEL!!! Bu rüya beni mafetti.Bu gün cin carpmış gibiydim.Ama sadece bir rüyaydı.Gerçek olması için hiç düşünmeden hayatımı ortaya koyabileceğim bir rüya........ [Bu mesaj lonly_restless tarafından 19 Kasım 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar