Wrapper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ya kaç gündür sınav oluorum pzt de sınavım var ama konsantre olamıorum kafam rahat değil gibi ne yapabilirim rahatlamadan çalışamıyorum yardım lütfen[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bende oyle offffffffffffffffff hiçbi zaman rahat olmıcak bu gidişle :'([signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Pazartesi matematik vizesi var daha doğru düzgün çalışamadım.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 birseyler yapmak istiyorsan önce ''konsantre olamiyorum'' düsüncesini kafandan atip pozitif düsünmeye yönelmelisin... git bi temiz hava al azcik; '' yapicam lan ben '' de. sonra otur calis .[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benimde salı günü devre analizi vizem var hiç çalışmadım ve çok rahatım! daha 3 gün di mi.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 off delircem dışarıda çıktım.off of :(.hiç isteğim yok[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 b.syarı kapa geç dersin başına soru çıkar cevapla yaz kağıda 1 saat max sonra devam et b.syara kapadıktan sonra bi 30 dakika max daha çalış (lise taktiği)[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 on iki tane vize bu hafta beni bekliyor üstümde tonlarca ağırlık var gibi[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Apache, 19 Kasım 2005 15:50 tarihinde demiş ki: on iki tane vize bu hafta beni bekliyor üstümde tonlarca ağırlık var gibi peh aynen haftaya vizeler çökcek kabus gibi[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Apache, 19 Kasım 2005 15:50 tarihinde demiş ki: on iki tane vize bu hafta beni bekliyor üstümde tonlarca ağırlık var gibi yuhas o ne ya :D.Biz halimize şükretsek :-P[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 9 vize.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 çizim vizelerim patladı çok pis eheheh:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kelin merhem i olsa.....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Benimde 2 hafta boyunca vize sınavlarım var..Bence aç güzel bi şarkı paşa paşa dinle..gerisi gelir...Tavsiye istersen Sean Paul--We be burning...içini kıpırdatıyo adamın..hadi kolay gelsin[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sınavlardan batırdığımda ne olacağını düşünüp gaza geliyorum ben , tavsiye ederim. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 12 vize nedir ya? Allahıma şükürler olsun 4 vizeyle kurtardım heçen hafta :P Siz ne okuyosunuz kaçıncı sınıfsınız ?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar