mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 selamlar. arkadaslar sunu ogrenmek istiyorum. kredi karti bulma sorunum var. kredi karti kullanmadan EU wow siparis verebilecegim yer biliyormusunuz? sendit.com cok uygun diyorlar fiyat icin ama kredi karti kullanmadan baska yontem kullanarak siparis vermek mumkunmu? tesekkurler yardiminiz icin simdiden.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 visa elektron bankamatik kartıyla olabilir belki ama baska bi yolla oluomu bilemcem[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Kredi kartı bulma sorunun internette kart kullanımına güvensizlikten kaynaklanıyorsa, bankaların sanal kart opsiyonlarını öneririm. Yani zaten bu tür bir güvensizliğe gerek yok bence, bir restauranta gittiğinde korkmadan kartını verebiliyorsan, internette de aynısını yapabilirsin, risk aynı, hatta bankaların nete yönelik sıkı güvenlik önlemleri sayesinde aslında o restaurant daha riskli senin için ;] Bunun dışında cidden kart bulma sorunun var ise zaten oynayamazsın oyunu, çünkü Game Card henüz gelmedi, yukarıda bir topicte var detaylı bilgi. Dolayısıyla geçerli kredi kartı vermek durumundasın Blizzard'a kayıt yaptırıp oyuna başlayabilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 belki banka reklamı gibi olucak ama kredi kartıyla uğraşmak istemeyenler için garanti nin sistemi mükemmel, sadece bi vadesiz hesap açtırıyosunuz ve bunun üstünden istediniz gibi sanal kart oluşturup internet üzerinden tüm işlemleri hallediyosunuz sanal kart a para aktarıp kalan parayı tekrar hesaba geçirebiliyosunuz menüleri çok kullanışlı ve basit üstelik hesabı açtırdınız anda internet şifresi formunu doldurdunuzda aynı akşam hesabı kullanabiliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yapı Kredininde aynı olayı var[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Doğru, bunu unutmuştum ben. YKB'nın sisteminden emin değilim ama Garanti'de kredi kartın olmasa bile sanal kart açabiliyorsun evet. Bu da sorununu çözer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bilgi icin tesekkur ederim. peki bu sanal karti wow un aylik parasinida oderken kullanabilirmiyim?tesekkurler tekrar.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Evet.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Nefr, 19 Kasım 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Doğru, bunu unutmuştum ben. YKB'nın sisteminden emin değilim ama Garanti'de kredi kartın olmasa bile sanal kart açabiliyorsun evet. Bu da sorununu çözer zaten. YKB da Vadesiz hesap açtırıyosun misal ben Universite Hesabı açtırdım kart ücreti gibi şeyler ödemiyorsun. Bir tane Bankamatik bir tanede WebCard yolluyorlar 2 günde[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar