fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bende isterem chitin shelleri bende isteresem shard +7 leri ben noob muyam lamer miyam bende isterem lagsız oynamayı bende isterem 2 günde 60 olmayı ben türkmiyem lamermiyem bende isterem cz de atlı koşturmayı bende isterem aposu tek dönmeyi ben noobmuyam newbie miyem :D saçmaladım galiba neyse[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 güzel olmus çiki çiki ßende isteremmmmmmm ks gibi partyyyyy :P nese :Dd
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 saçmalamaya uygun bi akşam yarın kar yağıyomuş ondan sevindirik oldum okullar tatil olabilir aaa yarın okul yok dime ulan yaaaa :( ühüühüh apos apos apos garipp apos apos[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Joey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 :D sen bi dolaş bence hava al :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares USKO kredi kartı mağduru kalmasın MUTLAKA TIK
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: JoeyRamone, 19 Kasım 2005 19:25 tarihinde demiş ki: :D sen bi dolaş bence hava al :D nie canim adam gayet mantikli fazla ucmamis +8 shard +8 shell felan die :D hosh olmus[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ahaha :D ben böyle bir tepki beklemiodum sağolun ya :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Öne çıkan mesajlar