Kreese Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: forgiver, 16 Kasım 2005 11:27 tarihinde demiş ki: demokrasi diyoruz biz buna cumhuriyet devletinde; demokrasi var; bir onu eksik yazmışsın. afferim ulemalarımızı tayyiplerimizi korumalıyız doğru ya[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Viktor, 18 Kasım 2005 23:54 tarihinde demiş ki: aradan sıyrılmıyorum senın nasıl bırısı oldugunu gosterıyorum bunu soylıyen adam sensın forgıver gıbı sende ıs cıddıye bınınce smıyleylerle saklabanlık yapmaya calısıyorsun bu sozlerı soylıyen sensın ataturk ınkılaplarının karsısında duran sensın ama ben bunu ımza yapsam az bıle omrumde en soke oldugum mesajalrdan bırıdır bu mesaj babamın arkadaslarından pek cok emeklı subayalda tartısmısımdır bu mesajı genclıgın ne yone gıttıgıyle ve ataturkculugun sılınmeye calısıldıgıyla ılgılı sohbetlerde tam kapak yapılıcak mesajdır bu Şaklabanlık????? İşin zora gittiğini görünce forumdan toz olan ben değilim... Atatürkçülük bir ideolojimidir? Her insan atatürkçü olmak zorunda mıdır? Atatürkü ben BİR İNSAN olarak Görüyorum, TANRI olarak değil... Hataları da var, başarıları da,.... %100 doğru diyemezsin kimseye...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yok bırakıyorum bu bağnaz kafayla uğraşamıcam..ama şunu bil senin gibilere dur diyecek biri her zama olcak bu ülkede 80 yılda kurulmuş değerleri o kadar kolay yokettirmeyiz hayatta başarılar lord.[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sanada başarılar... Haklısın erkekliğin %90ı kaçmakmış.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
karareis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: LordOfBlood, 02 Eylül 2005 19:17 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- Sence devrimde ne kazandık, bizi yüzyıllarca idare edeen bir hanedanı öz vatanlarından kovmaktan başka?? bu olayı bitirmis zaten bole bi sey dendiyse zaten tartısaca bi sy oldugunu sanmıyorum niyet belli fikirler belli zihniyet belli dicek bi sey yok
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: LordOfBlood, 18 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Sanada başarılar... Haklısın erkekliğin %90ı kaçmakmış. ne kaççam lan senden mi kaççam şerefsiz bu lafı sölemym diye konuyu kaptıyorum hala kaçma kaçma diyosun bugün burdaysan kime borçlusun adie herif aç gözünü bak taliban kurtarmadı senin ülkeni ATATÜRK kurtardı beğensen de beğenmesen de sen burda ona hakaret eden adamı savunuyosan bu laflar az bile sana nankör[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kım kacmıs forumdan hehe kactısam nıye hala yazıyorum yazdıgında bır mantık olsun[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Vay hıyar bizimle aynı fikirde değil=Yobaz=dinci=gerici..... Biraz açık görüşlü olalım tek görüşe saplamayalım....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: bizsiziarariz, 19 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki: said: LordOfBlood, 18 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Sanada başarılar... Haklısın erkekliğin %90ı kaçmakmış. ne kaççam lan senden mi kaççam şerefsiz bu lafı sölemym diye konuyu kaptıyorum hala kaçma kaçma diyosun bugün burdaysan kime borçlusun adie herif aç gözünü bak taliban kurtarmadı senin ülkeni ATATÜRK kurtardı beğensen de beğenmesen de sen burda ona hakaret eden adamı savunuyosan bu laflar az bile sana nankör Beğenmemek?? Benim dediğim Atatürk Tanrı değildi haliyle bazı hatalar yaptı.. Ve bence Hanedanlığın kovulması bir hataydı. sizin gibi tek görüşte olmadığım için üzgünüm.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 padısahımı gerı ıstıyorum dıyen bır adama gerıcıden baska sıfat soyle onu kullanalım[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cumhuriyetin kurulması da hataydı dimi? keşke verseydik ingiltereye ülkeyi onlarında işine gelirdi şeriatla takılır giderdik mutlu olurdun dimi?[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Geri istediğimi mi söyledim, hayır... sadece İNgiltere ve İspanyada olduğu gibi sembolik olarak kalmasının daha iyi olabileceğini söyledim... Geniş düşünen biri diyebilirsin....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 19 Kasım 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cumhuriyetin kurulmasına hata diyen birini gormedım ki görürsem ne olursa olsun basarık küfürü banlanırsam banlanıyım.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geniş düşünmek...yok bişey diyemiyorum banlancam artık yeterince konuştum[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 peki, biz sizi ararız....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İŞGALDEKİ HALİ SAKIN UNUTMA ATATÜRK'E DİL UZATMA ŞEREFSİZ SEN ANANDAN YİNE ÇIKARDIN AMA BABAN KİMDİ BİLEMEZDİN ŞÜPHESİZ herkese iyi geceler.[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
elm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Adam sembolik krallık demiş , krallığın olduğu yerde cumhuriyet mi olur .
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İşgaldeki hali daha iyi bildiğim kesin.... Atatürke laf atmak??? Sadece tanrısallaştırılmasının yanlış olduğunu söylüyorum.... Söylenen laflarıda sahiplerine iade ediyorum....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: elm, 19 Kasım 2005 00:10 tarihinde demiş ki: Adam sembolik krallık demiş , krallığın olduğu yerde cumhuriyet mi olur . İngiltere-Danimarka-İspanya...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ıngılterı ornek verıcek sımdı hehe ama ıngıltere monarşi ve kralıyet sadece halkın parasını somuruyor olay o degıl ama padısahı gerı ıstemesı bısey degıl hadı o hafıf turk devrımıyle yanı ataturk ınkılaplarıyla bız ne kazandık ne demek ataturk ınkılapları turkıyeye bırsey katmadı dıyor acık acık ve ataturkun tek faydası osmanlıyı kovmaktı demeye getırıyor lafı tartısmamız gereken acı kısım o cunkı ataturkun en buyuk eserı cumhurıyettır[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Katmadı mı dedim üzgünüm.... Tek dediğim Hanedanlığında kalmasıa izin verilmesinin daha doğru olabileceğini söyledim.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bıde sunuda eklıyım osmanlı hanedanı herzaman soyledıgım gıbı turklere kotu davranmıs bır hanedan ve saltanatı ataturk kaldırmamıs halkın sectıgı TBMM kaldırmıs hemde oy bırlıgıyle yanı butun mıleltvekıllerı saltanat kaldırılsın demıs olay bıtmıs halk ıstememıs vahdettın kenk gıtmıs ataturk tek basına tutup kulagından atmamıs kaldırılma sebebı ıse 1- cıftbaslılık olmaması 2-halkın ılerde bu hanedana gerı donebılıcegı cunkı turk halkı cahıl cok cabuk gaza gelen bır halk en ufak bır olayda cumhurıyet olamsaydı boyle olmıycaktı hadı tum gucu padısaha gerı verelım dıyebılıcegınden cekınıldıgı ıcın hanedan surulmus hatta en basıt sebebı ıse halıfe olarak sectıklerı adamın sultan dıye ımza atması ve etrafındakılerden padısah muamelesı gormesı hatta altın sırmayla ımzalar atmıs son zamanda Ataturkte olayın nereye gıttıgını gorup hılafetle beraber osmanlı hanedanınında surulmesı gerektıgını teklıf vermıs ve bu teklıf oy cogunluguyla kabul edılmıs yanı pek cok muhalıf olmus hılafet kaldırılırken oysa saltanat kaldırılırken oybırlıgı ıle kaldırılmıs ıkıncı dıkkatı ceken nokta ıse bu ulekde emsrutıyet denendı zaten hemde ık ıdefa ılkında padısah savası bahane edıp meclısı dagıttı ıkıncısınde ıse padısah secım yapmadan mıleltvekılelrını kendı atadı sonra savas bahane edılıp yenıden kapatıldı ılkınde ıttıhatcıalr darbe yaparak abdulhamıt ı ındırdıler asagı o sekılde actılar meclısıkı ıttıhatcıalrın faşist karakterde olduklarını ve demokrasıyle alakaları olmadıgını bılıyoruz ıkıncısınde ıse vahdettın ıngılızlerı bahane edıp kapattı ataturk anakrada actı meclısı bunlar tarıhı gerceklık hıkaye degıl[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kusura bakmayın ama hiç üşenmeden okudum daha önce yazdığım yazı penth i kızdırmak icindi burda neyse ona gecmiyelim simdi Burda benim gördüğüm ciddi bir sorun var kusura bakmayın ama yazanların coğunluğu tartısmak nedir bilmiyor ne bu hede hödööö tayip i eleştirenler neden illa bunu kabul edeceksiniz havasına girmişki ? neden yani adam nekadar yanlışta diyorsa kimsede bu hak yok tartısıosun burda kölene bişi kabullendirmiiyorsun . Niye bu konularda aksine fikir söyleyenler hede hödölere maruz kalıyor böyle sacma sapan mesela Su git ozaman baska ülkede yasa bilmem ne diyen ark kim oluyorda böyle bişi deme hakkını kendinde buluyorki sen kimsin ? Ülkeyi tek basınamı kurtardın? o adamında ataları bu topraklarda can vermiş onunda bir tc kimliği var oda ülkesi ve milleti için düşünceler icinde belki suan nerden biliyorsun olmasa bile sen kimsin bunu diyorsun ben onu anlamadım ? Adamın hakkıdır kardeşim düşüncesini belirtmek sonra cıkıp burda cumhuriyetten vs den bahsetmeyin ..[signature][hline]FuCKTöRLeR -------------- uFuCKLıK , FuCKaT , FuCKa BaSTıK , FuCKiR , FuCKS MaKiNaSı , FuCKüLTe , SaFuCK , MuTFuCK ...
karareis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bi saniye burda konu iice uctu.resmen turkiye cumhuriyetini ve demokrasiyi hice sayan yok etmek isteyen bi zihniyet ortaya cıktı halbuki egitim ve turbanı tartısıoduk.yapılan onca savası mucadeleyi ve bunun sonucunda kurulan Turkiye Cumhuriyeti hice sayıldı(onca savas ve kan sonucunda ne olduki dedi bundan otesimi var) ve bu buyuk bir tehdit.turbanın yasaklanmasının birinci nedenide budur.turban fikrinin altında nelerin yattıgını gormus olduk.ve tamamiyle somuruye acık oldugundan dolayı kanunlarca yasaklanmıstr.Bunun tartısılacak bi tarafı kalmamıs durumda.Bu nokatadan sonra kimse gelip sen bunu nasıl ülkeden kovarsın demeyin.bu devleti ve bu ulkeyi hangi konuda olursa olsun bolmek isteyenin bu sınırlarda yeri yoktur.isterse dedesi ataturkle beraber bu ulke icin kan dokmus olsun o dedesini hic anlamamıs demektir ve bu acıkca ulkeyi bolmek isteyen bi zihniyetin semboludur ve bunlar tartısıcak hic bi sey kalmaz bu noktada ne anlayıs kalrı ne baska bi sey su resmen ulkeye karsı islenmis bi suctur kimsede gelip bunu savunmasın gelelim bizim tartıstıgımız turban sorunu denilen sacmalıga. devlet ve kanunların onunde herkes esittir.ne yapmak isterseniz isteyin bu kanunların onunde cıplaksınız.ister musluman olun ister ateist,kanunları hic biri baglamaz.bende isterim herkes ozgur olsun herkes istedigini yapsın biri cıplak dolasın oburu turbanıyla dolassın kim ne isterse ancak su asamada toplumun butunlugu goz onune alındıgında sınırlamalar olmak zorunda cunku tamamen somuruye acık seyler.
karareis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 her ne kadar halkımız en azında bir kısmı bunu saf bir sekilde inanclarıyla savunmaya kalksalarda malesef bunun somuruldugunu ve ulkeyi boldugunu gormek gerekir burda savundugumuz noktada bu bu vatan hepinizden ve hepinizin dininden ve inancından onemlidir kimseninde bu vatanı parcalamaya hakkı yoktur kimsede buna izin vermez
Öne çıkan mesajlar