Bleda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @fast: Türk olmak Türkiyeli olmak değildir. Ben Türküm ama başımızı geçtim milletimizin cogu yobazlıgı geçip gerçekelre görene kadar Türkiyeli olmayıda düşünmüyorum. Ama bu kondua görüşünede saygı duyarım. @lordofblood: 3-5 olsa gene ii şu günlerde kabul et bi başörtüsü taktıgı için takan var bide yobazlıktan, bölücüklükten takan var bunları oranlasak acı gerçek %50 %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 3-5 insan değil çok yüksek bir oran bu... ayrıca olay geri kalanları cezalandırmak değil başörtüsü ve türban çok farkedeir biri ideolojik biri dini[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İdseoloji,k olduğunu nerden biliyorsun, o insanlara hiç sordun mu niye takıyorsunuz diye? Başörtüsü nedir peki ne farkı var?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Acı gerçek %50 mi? Aile zoruyla takanlar zaten açıyorlar başlarını. O oran olsa olsa %10larda dır.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yobaz: 1 . Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse): "Bu memleketi de dört buçuk yobaza bırakamayız."- A. Gündüz. 2 . mecaz Bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse). halkın seçtiği insan olması dokunulmaz olmasını sağlamaz! ben istediğim kişiyi istediğim şekilde eleştiririm. nasıl amerikada insanlar bushu eleştirebiliyorsa madem beğenmiyorsun git çalış sen geç değil işte sen sağla olanakları bana, geçmeyen ne olsun diğerlerindede koltuk sevdası var, evet[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 peki madem öyle, rteden sonra insanlar imana mı geldi niye bu kadar türbanlı insan sayısı çok aşırı şekilde arttı?[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 E Tayyibin elinde ne olanak vardı. Adamın ailesi multimilyarder miydi de onu Lüks okullarda okuttular bir çok imkanlar verdiler. Adam sıfırdan başladı işe, bve başbakan oldu, böyle bir başarıya erişmişse yobaz demek değilk alkışlamak gerekir. O olanakların hepsi sendede var, bir kafa ve vucüt.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:49 tarihinde demiş ki: E Tayyibin elinde ne olanak vardı. Adamın ailesi multimilyarder miydi de onu Lüks okullarda okuttular bir çok imkanlar verdiler. Adam sıfırdan başladı işe, bve başbakan oldu, böyle bir başarıya erişmişse yobaz demek değilk alkışlamak gerekir. O olanakların hepsi sendede var, bir kafa ve vucüt. bi de şeyh lazım köpeği olmak için[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Tayyibten sonra mı arttı kusura bakma ama o insanlar daha öncede vardı şimdide var.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sıfırdan başbakan oldu? erbakanın memişinden süt emen o degildi demi?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 insan daha öncede vardı ama başları açıktı[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ya git işine İstediği insanın elini öper dizinde oturur sana ne! Şeyh meyh seni ne alaka eder kişisel inAancından ötürü sana hesap vernmek zorunda değil.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Bleda, 18 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki: Sıfırdan başbakan oldu? erbakanın memişinden süt emen o degildi demi? Ecevitte aynı şekilde inönüye yaptı Mesut Yılmazda Özala....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: fastreload, 18 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki: insan daha öncede vardı ama başları açıktı Nerden biliyorsun ki o insanların daha önce açık olduklarını? Sana bizzat biz açıktık kapandık mı dediler?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 dışarı çıkınca türbanlıların sayısının arttığını fark etmemek elde değil[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İnönü pardonda saman altından pkk yı destekleyen bi Çiçek Böcek değildi, hele yobaz, lkendini şeyh ilan eden dini duyguları sömüren biri hiç degildi.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Ya git işine İstediği insanın elini öper dizinde oturur sana ne! Şeyh meyh seni ne alaka eder kişisel inAancından ötürü sana hesap vernmek zorunda değil. ne demek değil başbakan o BAŞBAKAN gidip allahın taliban kılıklı herifinin elini öpüp önünde diz çökemez![signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 üstelik LAİK(!) bir ülkenin..[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Oha bleda!!!! PKK ile Dini kesimin ne alakası var, Tayyibin PKK'yı desteklediği yönünde bir kanıtın mı var saçmalama Allah Aşkına. Artan başörtülü sayıları mı? Nasıl yani birden bire baş örtülüler arttı mı yani?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: bizsiziarariz, 18 Kasım 2005 21:54 tarihinde demiş ki: said: LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Ya git işine İstediği insanın elini öper dizinde oturur sana ne! Şeyh meyh seni ne alaka eder kişisel inAancından ötürü sana hesap vernmek zorunda değil. ne demek değil başbakan o BAŞBAKAN gidip allahın taliban kılıklı herifinin elini öpüp önünde diz çökemez! Başbakan olmadan on yıllarca önce yapılm ış bir olay şimdiyi nasıl etkileyebilir ki? Üstelik oinsanın taliban olduğunu nerden biliyor musun hatta ismini biliyor musun? Sakal bırakıp cüppe giyen herkes taliban mı? İnsanları kafalarına göre değil kıyafetlerine göre yargılıyorsan üzgünüm yanlış yoldasın! [signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 18 Kasım 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 haaa değişti yani laik bi insan oldu kendisi?.[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 18 Kasım 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet aynen öyle birden bire deiğim bir günde değil tabiki anlayan anladı[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben başbakan oyleydi demiyorum kucagında oturup, diz çöktügü şeyhin ne mal oldugunu herkez bilio diorum...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bırakın bu ayakları kimin nolduğunu biliyoruz kimse bana o adam değişti diyemez hata ve hatta amacına ulaşmak için DÖNEKLİĞİ bile göze aldığına göre içindeki kini ve nefreti tahmin edin[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ay bir insan hem laik hemde müslüman olabilir ne var ki bunda ne diye gocunuyorsunuz laiklik dinsizlik değildir ki...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar