Siena Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Artık büyüdüğümü daha iyi anlıyorum,her seferinde yeni bişey öğreniyorum,hayat öğretiyor bana.Ama bunları nedense çok acı bi şekilde öğreniyorum,bazen diyorum keşke hiç büyümeseydim,canımı acıtan biri olduğunda saçını çekip ya da çekiştirip rahatlayabilseydim,ama şimdi olmuyor,ne yapsam geçmiyor.İnsan böyle zamanlarda ne yapıcağını şaşırıyor,düşünmek istemiyor...Neden seni çok sevenin,her şartta arkanda olanın,senin için fedakarlık yapanın,sana sonuna kadar saygı duyan bir insanın kıymetini bilmez ki insan,onun canını yakmak için elinden geleni yapar.ya da adam gibi karşına çıkıp en azından dürüstçe davranıp herşeyi açıklamak yerine seni hiçe sayıp ikiyüzlü davranır.Hak etmedim,zaten böyle bişeyi kimse hak etmez.Öğrendiğim en önemli şey aşktan,sevgiden önce güvenin geldiği oldu,acı oldu ama öğrendimm...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Siena, 19 Kasım 2005 17:22 tarihinde demiş ki: Neden seni çok sevenin,her şartta arkanda olanın,senin için fedakarlık yapanın,sana sonuna kadar saygı duyan bir insanın kıymetini bilmez ki insan,onun canını yakmak için elinden geleni yapar.... anlayan var mı bunu?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 öledir bu dünya adaletsizdir... hiç kimse haketmio.. werdiğimizi alamıoruz... boş dünya ye iç keyfine baq[signature][hline]love is the stupid game for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 siena noldu? evleniyodunuz hani? :( yoksa alakasız yada karıştırıyormuyum? en iyisi yemek yiyim.. edik: yok ya evleniyodunuz açta olsam doğru hatırlıyorum, ama konuyu doğrumu algıladım onda emin değilim.. [signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters [Bu mesaj HainPanda tarafından 19 Kasım 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sevgini kaldırabilene gösterecen kızım[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: HainPanda, 19 Kasım 2005 17:25 tarihinde demiş ki: siena noldu? evleniyodunuz hani? :( yoksa alakasız yada karıştırıyormuyum? en iyisi yemek yiyim.. öyle bişey vardı evet,ama ne yazık ki aldatıldığımı öğrendim,benim çok acı oldu ama öğrendim,üstelik kendi çabalarımla,karşı taraf hala inkar ediyor halbuki karşıma çıkıp adam gibi söylemesini isterdim çünkü bu sevginin hatrına olmalıydı bu.Beni en çok üzen şey de saçmasapan,kendinden 5 yaş büyük, bir kızla olması ve benim yüzüme bakan bütün insanların bunu bildiği halde benden saklaması,seneye yine o insanları görücem düşünebiliyormusun.Ama benim başım dik,çünkü ben ona belki de verilebilecek en güzel sevgiyi yaşattım,ama kendisi belki de benim öğrenmeyiceğimi düşünerek bir şey yaptı,ama beni kaybetti.Aslında sormak lazım değdi mi diye...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 üzüldüm! senin sevgini hak etmiyo! ama bu kadar ciddiyken olmaz ki ya![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 üzüldüm gerçekten ama en azından öğrenmişsin buna sevindim. bunu daha ilerdede öğrenebilirdin öğrenmeyedebilirdin (karşındaki insan vicdansızsa tabiki). yinede geçmiş olsun iyi yada kötü hergün bi konuda tecrübe kazanıyoruz, riyakar çevre kötü arkadaşlıklar artık daha seçici olucaksın yaşadın ve gördün. umarım karşına doğru insan çıkar ve sende hakkedipte yaşayamadığın mutluluğun daha fazlasını elde edersin..[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: VipeR, 19 Kasım 2005 17:38 tarihinde demiş ki: üzüldüm! senin sevgini hak etmiyo! ama bu kadar ciddiyken olmaz ki ya! saol viper,bu kadar ciddi olup olmaması farketmiyor demekki,yapmak istedikten sonra oluyor.Yanlış anlaşılmasın kimseyi şikayet ya da suçlamak için söylemiyorum,çok güzel şeyler yaşandı aramızda,zaten yüzden evlenmeyi düşünmüştüm ve de inanıp,güvendiğim için.Aslında belki onunda nedenleri vardı yada önüne bir fırsat çıktı ve düşünmeden böyle bir risk aldı,ama düşününce onun açısından bir neden bulmak zorlaşıyor,çünkü olabilecek en iyi sevgili,dost olmaya çalıştım tek bir nedeni vardı bunu yapması için benim ona veremiyiceğim bişey zaten ondan oldu sanırım,eğer ondansa yazık diyorum sadece çok yazık..[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 evet çok yazık! :([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 @siena... ayni seyleri yasadim bende...oluyor bu dunyada boyle seyler.. ogreniosun yavas yavas..bnde ogrendim..iiki de ogrendim..yaknda sende oyle dusunursun..nefret etmemeye baslarsn cunku buna bile degmicegini anlarsin..yaknda..smdi sdc kendini uzmemeye calis..daa cok gul eglen gez filan..kop gerceklerden birass..;)[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... [Bu mesaj oZeNc tarafından 19 Kasım 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar