Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yahu gözlerimizde hipermetrop astigmat varmış gözlük takcaksın dediler taktık. Herneyse yine gözlüklerim gözümde bilgisayarla uğraşırken birden winamp den metallica çalmaya başladı. yahu yerimde duramadım deli gibi kafa sallamaya hoplamaya zıplamaya başladım. e tabi gözlüğe alışık değiliz bu yere düşmüş ve sanırım arada biraz ezmişim, uzantılarında baya bir eğrilik var. kendi çapımda biraz düzelttim ama halen bir asimetri varmış gibi geliyor bana... aldığım yere götürsem butür vakalarda tamir edilebiliyo mu gözlükler ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Geçmiş olsun Selamon bekleriz bu arada yarın taksime[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 aman aman taksim buluşması mı var?? bak yahu yeni haberim oluyor kaçırırmıyım, dur şunu bir arştırıyım[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben gözlükle kafa salliom aşırıya çok çok abartıp ışık hızında sallamadığın sürece bişey olmuo![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Basit bir yamukluk türü flnsa hiçbişi olmaz aldığın yerde tamir ederler. En fazla 5 dakkalık işi var (normal şartlar altnda) Babam gözlükçü ordan bliyorum. Ve o tür bişi için de para alınmaz. SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bişey olmaz alışırsız böle vakalara. Benim bi kere çerçeve fırladı cam kaldı suratımda. (nası oluyo oluyo işte) dumur vaziyeti aldım.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 aaa çok iyi yahu fazla bir arza değil sadece eğrilmiş herhalde senin dediğin duruma giriyo... çok teşekkür ederim *! rahatlar*[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Benle aynı saniyede mesajı yollayan yegane sahıssın kutlarım[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Natural_Jedi, 09 August 2003 03:01 tarihinde demiş ki: ben gözlükle kafa salliom aşırıya çok çok abartıp ışık hızında sallamadığın sürece bişey olmuo! ışık hızında kafa sallama yerinde duramadan sürekli hoplama-zıplama yatağın üzerinde tepinme sonra ordan olanca ağırlığınla yere atlama diz çöküp kafa sallama birden metallicaçalmaya başlıyınca şarkının sonuna dek hiçbirşeyin farkında olmadan bu hareketleri yaptım. gözlüğün düşmesi için yeterli olmuş işte :) edit=html code hatası [hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 09 August 2003 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Selamon tarafından 09 August 2003 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 götür aldığın yere hemen yaparlar. benim 5 saat uğraşıp yapamadığım şeyi adm 5 dakikada yaptı , beleşe hemde :) o yüzden hiç kasma götür.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Selamon, 09 August 2003 03:06 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 09 August 2003 03:01 tarihinde demiş ki: ben gözlükle kafa salliom aşırıya çok çok abartıp ışık hızında sallamadığın sürece bişey olmuo! ışık hızında kafa sallama yerinde duramadan sürekli hoplama-zıplama yatağın üzerinde tepinme sonra ordan olanca ağırlığınla yere atlama diz çöküp kafa sallama birden metallicaçalmaya başlıyınca şarkının sonuna dek hiçbirşeyin farkında olmadan bu hareketleri yaptım. gözlüğün düşmesi için yeterli olmuş işte :) edit=html code hatası [hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 09 August 2003 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Selamon tarafından 09 August 2003 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] çüş abi yuh kafa sallarızda tepinmek biraz fazla !:)))çokgaz yapma bukadar :)[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bak su allahın metallicasına neler yaptırıyo[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar