TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 oyuna gıremıyorum sebebebını bılmıyorum! charımı sectıkten 5 sanıye sonra dısconnet from server oluyorum nedenını bılen warmı? warsa lutfen cewap yazsın! yardıma ıhtıyacım warrrr!!!!!:([signature][hline]Name : Simokin LvL : 55+ Class : Rogue Durum : Daha Çok Yeniyim:P NoT : Artık Cyper'dayım
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya ne banı ya ne yaptım ki hem www.knıghtonlıneworld.com adresıne gırdıgımde character has not been blocked yazıyo! off ya ne guzel bugun hem +8 dark vane hemde +8 shard almsıtım!:(:(:(:([signature][hline]Name : Simokin LvL : 55+ Class : Rogue Durum : Daha Çok Yeniyim:P NoT : Artık Cyper'dayım
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gecmiş olsun banlanmışşsın[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yaw ne banı o bana da oldu 1 gün felan sonra geçti hep girmeye başladım en faza 1-2 gün problem olur[signature][hline]
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya ınanamıyorum ya nasıl olur bu!!!! areste ıken dupe wıpeden sonra tum ıtemlerım sılınmıstı neredeyse sımdı de char mı banlandı bu arada yan charlardan oyuna gırebılıyorum sadece kullandıgım charda sorun war!![signature][hline]Name : Simokin LvL : 55+ Class : Rogue Durum : Daha Çok Yeniyim:P NoT : Artık Cyper'dayım
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ozaman bilemem beni aşar[signature][hline]
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: cemshit, 19 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: yaw ne banı o bana da oldu 1 gün felan sonra geçti hep girmeye başladım en faza 1-2 gün problem olur walla saol kardesım sayende bıraz ıcım rahatladı:) oh be[signature][hline]Name : Simokin LvL : 55+ Class : Rogue Durum : Daha Çok Yeniyim:P NoT : Artık Cyper'dayım
Öne çıkan mesajlar