Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorumlar lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
değişik bir calişma olmus guzel geldi bana ama eleştri yapacak kadar iyi bildigimi sanmıyorum bu işi:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
poposu buna benzeyen varsa zaten muzede sergilensin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
horacegoesskiing benzetmişti bende o kanıdaydım tabi hemen o konu silindi bakın bakın kuş uçuyor konu dağıldı denilmişti..[signature][hline]Günün geceye karıştığı noktadaki ışık
Mesaj tarihi:
ya adama gore "sanat anlamli olmali " belki? ne biliyorsun arkadasım!!1one[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
korku filmlerinde oluyordu hangisinde hatırlamıyorum şimdi böle duvardan kafa çıkarmış gibi ona benzettim bir an.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
o duyguyu ben de yasadim ilk baktigimda, ama yazarken demek aklima baska salak bisey gelmis onu yazmisim ilk sefer. bu beyin ne gizemli birsey, hala cozemediler sirrini...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
dory, 01 Kasım 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
değişik bir calişma olmus guzel geldi bana ama eleştri yapacak kadar iyi bildigimi sanmıyorum bu işi:)

+1[signature][hline]HERKES Bİ GÜN FBLİ OLACAK
  • Yeni Oluştur...