vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Arkadaslar PatiZone Kupasi tertipledim:) katilmak istiyenler burdan pm atsin yada oyunda nick : vimpir tk : vimpir SK[signature][hline]imza! mode: depresif
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=150128 Bu konudaki ile aynımı yoksa ben mi yanlışım ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o lige giremiyoruz ama kursunda arkadaş en azından giremeyenler buna katılır.[signature][hline]:0) ?
onurf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Yeni başlayan birini kabul ederseniz katılmak isterim. Oyundaki nick: onurf [Bu mesaj onurf tarafından 17 Kasım 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hea bu arada bende katılmak isterim =) bende yeni başladım. nick: Palaremzi[signature][hline]:0) ?
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Pala Remzi :), dur sana bi maç teklif edeyim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 vimpir ücretleri kim ödicek? :D[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yenilen öder:D[signature][hline]laviniam....
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 11:25 tarihinde demiş ki: vimpir ücretleri kim ödicek? :D ben odicem gelcenmi:)[signature][hline]imza! mode: depresif
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Mavi, 17 Kasım 2005 04:30 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=150128 Bu konudaki ile aynımı yoksa ben mi yanlışım ? bana sorarsan farkli orda cok dikkat cekmezdi diye dusunuyorum:) istersen basligi silebilirsin oraya yazarim[signature][hline]imza! mode: depresif
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 2. sini kuracaktım ben. ilkinde 16 euro'yu mumu ödemişti.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
perfi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sonuç nedir şimdi kim kuruyo :)[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ...
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benim var iste gelin:) nick : vimpir yada takim ismini soleyin ben davetiye yolliyim[signature][hline]imza! mode: depresif
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 abi altüst ettin geleneksel olayı ya. bi kere kupa ismi The Paticik Cup =o= II olacaktı. artı ilgilenenler ve ilgilenmeyenleri ben seçecektim. sonra canavar gibi bi lig olacaktı.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bana bi adet davetiye lütfen. Brotherhood of the Ball takımım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende oynayacağımm davetiyee pyasha nick [signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 17 Kasım 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: abi altüst ettin geleneksel olayı ya. bi kere kupa ismi The Paticik Cup =o= II olacaktı. artı ilgilenenler ve ilgilenmeyenleri ben seçecektim. sonra canavar gibi bi lig olacaktı. yoo geleneksel olay devam eder. başlığı çiçekli böcekli güzel bi biçime sokarız. vimpir'de alımları yapar :-) yeter ki gönüller bir olsun. gelişmeleri bana ö.m ile bildirin ona göre modifiye edelim koun içeriğini.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 17 Kasım 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 lan o deil ya sorun. mz deki dostluk liginin adı o olcaktı =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benide benide jacabo : username neyse garantiolsun ö.m. de attım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
perfi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 user name : perfidious team name : Horozlu SPOR ligleri düzenleyen arkadaslara tesekkur edıyorum , hafta ıclerı oynadıgımız o sıkıcı hazırlık maclarından kurtulucaz artık heyecanla , hırsla mücadele edecegiz :)[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ...
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende isteremm :D id = one_hooijdonk takım dream club fc[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: abi altüst ettin geleneksel olayı ya. bi kere kupa ismi The Paticik Cup =o= II olacaktı. artı ilgilenenler ve ilgilenmeyenleri ben seçecektim. sonra canavar gibi bi lig olacaktı. tamam ozaman sen yarat gine onada gelirim :([signature][hline]imza! mode: depresif
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Fistan ya vimpirle birlikte organize edin bu ligi ismi olmasada icerik olarak istedigin hale getirme konusunda yada sen kur paticik 2 diye ikisinde birden oynariz bildigim kadariyla sinirlama yok ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Zaten gordugum kadariyla vimpirin lige arjantinden falan katilanlar olmus tam bir pati ligi olmayacak her halukarda. Isterseniz siz paticik 2 olarak kurun gene[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şimdi şöle bi durum var =) lig kurmak cok kolay. 1 euro verip kurarımda patidekiler para yatırıp katılırlar mı? pati cup 1'de tüm katılımcıların parasını mumu ödemişti(toplam 16 euro) bende 2. sinde böyle bişey yapmayı planlıyorum. daha pati cup 1 in bitmesine 10 gün var. 4-5 gün sonra bi topic açıp kimler katılacak kimler takımıyla ilgilenecek ona göre bişeyler yapacam.Jedi'da kurabilirim dedi ama o artık 3. sünü kurar. Ha baktım 12 takım ilgileniyor gibi görünüyor 12 takımla oynarız.boş yere para harcayıp ilgilenilmeyen takımları davet edersek hem ligin tadı kaçacak zevk almayacaz.neyse bakalım bi.[signature][hline][b]FİLTHY PLAY
Öne çıkan mesajlar