Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ManagerZone (Dostluk Ligi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni başlayan birini kabul ederseniz katılmak isterim.

Oyundaki nick: onurf

[Bu mesaj onurf tarafından 17 Kasım 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi altüst ettin geleneksel olayı ya.
bi kere kupa ismi The Paticik Cup =o= II olacaktı.
artı ilgilenenler ve ilgilenmeyenleri ben seçecektim.
sonra canavar gibi bi lig olacaktı.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Mesaj tarihi:
bende oynayacağımm davetiyee

pyasha nick [signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 17 Kasım 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 17 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
sonra canavar gibi bi lig olacaktı.

yoo geleneksel olay devam eder.
başlığı çiçekli böcekli güzel bi biçime sokarız.
vimpir'de alımları yapar :-)
yeter ki gönüller bir olsun.
gelişmeleri bana ö.m ile bildirin ona göre modifiye edelim koun içeriğini.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

[Bu mesaj Mavi tarafından 17 Kasım 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
user name : perfidious
team name : Horozlu SPOR

ligleri düzenleyen arkadaslara tesekkur edıyorum , hafta ıclerı oynadıgımız o sıkıcı hazırlık maclarından kurtulucaz artık heyecanla , hırsla mücadele edecegiz :)[signature][hline]HOROZLU SPOR
GAGA LARIZ ...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 17 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
sonra canavar gibi bi lig olacaktı.
tamam ozaman sen yarat gine onada gelirim :([signature][hline]imza!
mode: depresif
Mesaj tarihi:
Fistan ya vimpirle birlikte organize edin bu ligi ismi olmasada icerik olarak istedigin hale getirme konusunda yada sen kur paticik 2 diye ikisinde birden oynariz bildigim kadariyla sinirlama yok ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change...

I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

Mesaj tarihi:
Zaten gordugum kadariyla vimpirin lige arjantinden falan katilanlar olmus tam bir pati ligi olmayacak her halukarda. Isterseniz siz paticik 2 olarak kurun gene[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change...

I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

Mesaj tarihi:
şimdi şöle bi durum var =)
lig kurmak cok kolay. 1 euro verip kurarımda patidekiler para yatırıp katılırlar mı?
pati cup 1'de tüm katılımcıların parasını mumu ödemişti(toplam 16 euro)
bende 2. sinde böyle bişey yapmayı planlıyorum.
daha pati cup 1 in bitmesine 10 gün var. 4-5 gün sonra bi topic açıp kimler katılacak kimler takımıyla ilgilenecek ona göre bişeyler yapacam.Jedi'da kurabilirim dedi ama o artık 3. sünü kurar.
Ha baktım 12 takım ilgileniyor gibi görünüyor 12 takımla oynarız.boş yere para harcayıp ilgilenilmeyen takımları davet edersek hem ligin tadı kaçacak zevk almayacaz.neyse bakalım bi.[signature][hline][b]FİLTHY PLAY
  • Yeni Oluştur...