vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Arkadaslar PatiZone Kupasi tertipledim:) katilmak istiyenler burdan pm atsin yada oyunda nick : vimpir tk : vimpir SK[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=150128 Bu konudaki ile aynımı yoksa ben mi yanlışım ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o lige giremiyoruz ama kursunda arkadaş en azından giremeyenler buna katılır.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Yeni başlayan birini kabul ederseniz katılmak isterim. Oyundaki nick: onurf [Bu mesaj onurf tarafından 17 Kasım 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hea bu arada bende katılmak isterim =) bende yeni başladım. nick: Palaremzi[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Pala Remzi :), dur sana bi maç teklif edeyim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 vimpir ücretleri kim ödicek? :D[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yenilen öder:D[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 11:25 tarihinde demiş ki: vimpir ücretleri kim ödicek? :D ben odicem gelcenmi:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Mavi, 17 Kasım 2005 04:30 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=150128 Bu konudaki ile aynımı yoksa ben mi yanlışım ? bana sorarsan farkli orda cok dikkat cekmezdi diye dusunuyorum:) istersen basligi silebilirsin oraya yazarim[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 2. sini kuracaktım ben. ilkinde 16 euro'yu mumu ödemişti.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sonuç nedir şimdi kim kuruyo :)[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benim var iste gelin:) nick : vimpir yada takim ismini soleyin ben davetiye yolliyim[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 abi altüst ettin geleneksel olayı ya. bi kere kupa ismi The Paticik Cup =o= II olacaktı. artı ilgilenenler ve ilgilenmeyenleri ben seçecektim. sonra canavar gibi bi lig olacaktı.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bana bi adet davetiye lütfen. Brotherhood of the Ball takımım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende oynayacağımm davetiyee pyasha nick [signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 17 Kasım 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: abi altüst ettin geleneksel olayı ya. bi kere kupa ismi The Paticik Cup =o= II olacaktı. artı ilgilenenler ve ilgilenmeyenleri ben seçecektim. sonra canavar gibi bi lig olacaktı. yoo geleneksel olay devam eder. başlığı çiçekli böcekli güzel bi biçime sokarız. vimpir'de alımları yapar :-) yeter ki gönüller bir olsun. gelişmeleri bana ö.m ile bildirin ona göre modifiye edelim koun içeriğini.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 17 Kasım 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 lan o deil ya sorun. mz deki dostluk liginin adı o olcaktı =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benide benide jacabo : username neyse garantiolsun ö.m. de attım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 user name : perfidious team name : Horozlu SPOR ligleri düzenleyen arkadaslara tesekkur edıyorum , hafta ıclerı oynadıgımız o sıkıcı hazırlık maclarından kurtulucaz artık heyecanla , hırsla mücadele edecegiz :)[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende isteremm :D id = one_hooijdonk takım dream club fc[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: abi altüst ettin geleneksel olayı ya. bi kere kupa ismi The Paticik Cup =o= II olacaktı. artı ilgilenenler ve ilgilenmeyenleri ben seçecektim. sonra canavar gibi bi lig olacaktı. tamam ozaman sen yarat gine onada gelirim :([signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Fistan ya vimpirle birlikte organize edin bu ligi ismi olmasada icerik olarak istedigin hale getirme konusunda yada sen kur paticik 2 diye ikisinde birden oynariz bildigim kadariyla sinirlama yok ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Zaten gordugum kadariyla vimpirin lige arjantinden falan katilanlar olmus tam bir pati ligi olmayacak her halukarda. Isterseniz siz paticik 2 olarak kurun gene[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şimdi şöle bi durum var =) lig kurmak cok kolay. 1 euro verip kurarımda patidekiler para yatırıp katılırlar mı? pati cup 1'de tüm katılımcıların parasını mumu ödemişti(toplam 16 euro) bende 2. sinde böyle bişey yapmayı planlıyorum. daha pati cup 1 in bitmesine 10 gün var. 4-5 gün sonra bi topic açıp kimler katılacak kimler takımıyla ilgilenecek ona göre bişeyler yapacam.Jedi'da kurabilirim dedi ama o artık 3. sünü kurar. Ha baktım 12 takım ilgileniyor gibi görünüyor 12 takımla oynarız.boş yere para harcayıp ilgilenilmeyen takımları davet edersek hem ligin tadı kaçacak zevk almayacaz.neyse bakalım bi.[signature][hline][b]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar