Larva Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 http://www.sabah.com.tr/yaz1301-80-128.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yazının ana fikri adamın kızına yavşadım bana yüz vermedi.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 İstedim vermedi.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 :lol: euheu[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gazeteyi bugun okudum da zaten yazdıklarını adam atv haber de anlatmıştı tenıs oynadık falan anafikir:isviçre için kızımıda satarım bu birrr,bide Ahmet Çakar fifa'da arkam var mesajını verdırmeye calışıyor buda ikiii[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Cevabını bulamadım. Vakit kuşluk olmuştu. 2. kahveler bitmiş terler soğumuş ama Blatter'in gözlerindeki enerji hiç bitmemişti. Aman Tanrım bu nasıl bir adamdı! Korkmuş, ürpermiş hatta çok şaşırmıştım. eheh bu kısım nedir ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar