Fukara Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 keşke bLoodunki sönseydi :D[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Fukara diezde lvl 61 orc warrior alıyorum benide alırsın clana artık :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
ParDuS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yeni servera geçcenmi fukara clan kurak:D lvl 1+:D
erolas_tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 orklar kendı içlerinde bi çözülmemi yaşıyo ne bunu humanların ii değerlendırmesı gerektiğini düşünenlerdenim.. bu güne kadar blood klanıyla rekabete gıren klanların halını gordük. ama bu sefer iş ciddi gibi görünüyo. ben oyuna başladıgımda kalede blood amplemı vardı askere gıdıyorum ve hala blood bayragı var bi degişiklik fena olmaz sanıırm...
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 inş. Deiştirecez... :) yapacaz bunu ... türkLerLe uraşamaz bunu örensin artık :D[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 blood clanının clanı parlamiyo enterasan :D sonuncumu oldu yoksa :D
Öne çıkan mesajlar