Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tşkrLer miqrop oLacak oLacak oLmadan bırakmak yok ssLerinide gururLa koycam[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
AKI Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 kanka helaliniz war :) hadi bakalım gosterin kendinizi ;)[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 kanka koLLuu yaktık LVLde ksaıyom saten 2 gün içinde 61im sonraki 10 günede 62 oLurum inş. :D beLkide 20 gün ama süper cLan oLdu humanLarda sen olmasan incem czye ama işte :D sen warsın kıyamıyom :D[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 zuahuahu fuakra yıkın abi bırakmayın delos kalesini kırmızı beyaz a boyayaın öldürün parçalayın[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
AKI Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 :yapma: !! :D[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Gothic, 17 Kasım 2005 19:24 tarihinde demiş ki: zuahuahu fuakra yıkın abi bırakmayın delos kalesini kırmızı beyaz a boyayaın öldürün parçalayın koLay oLmayacak eLbet üzüLeceğim mutLaka bir iz bırakacak beLkide çocuk gibi sana küseceğim seneLer sonra ağLayarak ughh fazLa kaptırdım kendimi z4 ün arkasında çok kişi war ama aLıcaz o kaLeyi aLıcaz da aLıcaz başka yoLu yok tek hedef bu 2 hedefimiz wardı biri türkler oLarak koLLuk yakmak başardık 2. hedef delos onuda yapıcaz[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fukara alicakmısınız beni ben haso_kaan
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fukara, 17 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki: zzzzzzzzzzzz çok gereksiz biri oLduunu daha önce sana kimse söyLemişmiydi ? ben gereği kadar miLLiyetçiyim ama burda gavurLardan küfür yemekten bıktım, EzikLer için bizde küfür yedik kaç kere ... Türkün gücünü gösterecez işte o kaddar kendi dilini bilmeyen milliyetci kavrami uzerine tartismayi cok isterdim ama fayda goremiyorum.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Madem türksün göster ürksün :D:D:d
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 asdasdsa yavaş git cursed:-)bu arada sen geldinmi bizim clana???[signature][hline]Elemental Gral
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: tosun_pasa, 17 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: said: Fukara, 17 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki: zzzzzzzzzzzz çok gereksiz biri oLduunu daha önce sana kimse söyLemişmiydi ? ben gereği kadar miLLiyetçiyim ama burda gavurLardan küfür yemekten bıktım, EzikLer için bizde küfür yedik kaç kere ... Türkün gücünü gösterecez işte o kaddar kendi dilini bilmeyen milliyetci kavrami uzerine tartismayi cok isterdim ama fayda goremiyorum. abi sen bi sus .... ben gereğinde miLLiyetçide oLurum . hiç merak etme , aşırı miLLiyetçi deiLim ama oyundaki yabancıLara bi dur demek gerekiyor bunu savunuyorum bi daa msj atma cvp vermicem kaLe aLmıcam[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ii de abi czde np mi bitirip nie gittin hayyallerim vardı :d[signature][hline]
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: tosun_pasa, 17 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: said: Fukara, 17 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki: zzzzzzzzzzzz çok gereksiz biri oLduunu daha önce sana kimse söyLemişmiydi ? ben gereği kadar miLLiyetçiyim ama burda gavurLardan küfür yemekten bıktım, EzikLer için bizde küfür yedik kaç kere ... Türkün gücünü gösterecez işte o kaddar kendi dilini bilmeyen milliyetci kavrami uzerine tartismayi cok isterdim ama fayda goremiyorum. Kardeş, Bu kdr kıskanç olmana gerek yok Çalış seninde olur ;)
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Murtaza, 17 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Diez' i pek bilmiyorum ama ally olarak hangi clanlarınız var? Mühim olan o. :/ Bir kaç clan ile görüşmelerimiz sürüyor sanirim bunlardan biri Rage_Of_Blood digeri de baska bir human clan olucak herhalde.. Zaten Tek basimiza almamiz imkansiz. Blood CSW' de bug kullaniyor birde 8Ball & Eternty war önde bunlari ally ile devirebilirsek ve zaman yeterse 3 & 4 sawaş içersinde alabilirs.
nui2din Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: HolyDreams, 17 Kasım 2005 21:52 tarihinde demiş ki: said: Murtaza, 17 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Diez' i pek bilmiyorum ama ally olarak hangi clanlarınız var? Mühim olan o. :/ Bir kaç clan ile görüşmelerimiz sürüyor sanirim bunlardan biri Rage_Of_Blood digeri de baska bir human clan olucak herhalde.. Zaten Tek basimiza almamiz imkansiz. Blood CSW' de bug kullaniyor birde 8Ball & Eternty war önde bunlari ally ile devirebilirsek ve zaman yeterse 3 & 4 sawaş içersinde alabilirs. adamlar bug kullandıklarını kabul ediyorlar zaten sende kullanabilirsin. catapulk key lerden bi tane al sil sil tekrar kullan. 8ball are suxxxxx. bu kadarmı igrenc oynayan adamlar olur be kardesim. ama hayırlısı ne ise o olsun. insallah alırsınız. // _Rebelde_
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya hll de devile oyunu bıraktı bildiğim kdrıyla ona neden savaş açıyonuz ben onu anlamadım.herif arada bir oynuor
nui2din Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: _hoodstar_, 17 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki: ya hll de devile oyunu bıraktı bildiğim kdrıyla ona neden savaş açıyonuz ben onu anlamadım.herif arada bir oynuor H4nzo. bu adam ile oynuyor. su anda lvl 63 sin ve 65 te archer olacak. oyunu bıraktı ama sadece gm olarak bıraktı yoksa gene bu oyunu oynuyor.
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: _hoodstar_, 17 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki: ya hll de devile oyunu bıraktı bildiğim kdrıyla ona neden savaş açıyonuz ben onu anlamadım.herif arada bir oynuor Devile CSW için oynuor sadece... Bizim amacimiz Türklerin imajini temizlemek için kurduk bu clani we hepimiz realden arkadasiz.. Devileden de nefret edios :))) türkler hakkinda pek iyi konusmuor we CSW de onu patlaticas bu kadar emin konustuğum icin hepinizden özür dilerim ama belki ilk 4 - 5 hafta kazanamazssak bile eninde sonunda kazanacağız..
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: nui2din, 17 Kasım 2005 22:08 tarihinde demiş ki: said: HolyDreams, 17 Kasım 2005 21:52 tarihinde demiş ki: said: Murtaza, 17 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Diez' i pek bilmiyorum ama ally olarak hangi clanlarınız var? Mühim olan o. :/ Bir kaç clan ile görüşmelerimiz sürüyor sanirim bunlardan biri Rage_Of_Blood digeri de baska bir human clan olucak herhalde.. Zaten Tek basimiza almamiz imkansiz. Blood CSW' de bug kullaniyor birde 8Ball & Eternty war önde bunlari ally ile devirebilirsek ve zaman yeterse 3 & 4 sawaş içersinde alabilirs. adamlar bug kullandıklarını kabul ediyorlar zaten sende kullanabilirsin. catapulk key lerden bi tane al sil sil tekrar kullan. 8ball are suxxxxx. bu kadarmı igrenc oynayan adamlar olur be kardesim. ama hayırlısı ne ise o olsun. insallah alırsınız. // _Rebelde_ 8Ball Team:Speak & Vent kullaniyor we bu sayede party olarak iyi oynuorlar bireysel olarak yetenekleri yok işin kötü tarafi bizim bir cok türkünde party ile oynayabilme yeteneği yok :( hepsi genelde solo takildiği için partylerde eriyip gidiorlar Vent sistemini kurabilrisek CSW öncesi herhalde bu işi çözeris bu şekilde :P //Available //XxXgAnGsTaXxX [Bu mesaj HolyDreams tarafından 17 Kasım 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fukara, 17 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 17 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: said: Fukara, 17 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki: zzzzzzzzzzzz çok gereksiz biri oLduunu daha önce sana kimse söyLemişmiydi ? ben gereği kadar miLLiyetçiyim ama burda gavurLardan küfür yemekten bıktım, EzikLer için bizde küfür yedik kaç kere ... Türkün gücünü gösterecez işte o kaddar kendi dilini bilmeyen milliyetci kavrami uzerine tartismayi cok isterdim ama fayda goremiyorum. abi sen bi sus .... ben gereğinde miLLiyetçide oLurum . hiç merak etme , aşırı miLLiyetçi deiLim ama oyundaki yabancıLara bi dur demek gerekiyor bunu savunuyorum bi daa msj atma cvp vermicem kaLe aLmıcam oncelikle derin uzuntumu belirtmek isterim. bas koydugun bu davada seni de ranking forumlarina bekleriz. hasmez'le biz cok egleniyoruz. gerci burada da egleniyorum ama bir yere kadar...[signature][hline]lütfücüğüüüm!
KuzeN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 TOSUN_PASA Az Laf Çok iş.. İnanmak Başarmanın yarısı çalışmak Kazanmanın ta Kendisidir.. [Bu mesaj KuzeN tarafından 18 Kasım 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: KuzeN, 18 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki: TOSUN_PASA Az Laf Çok iş.. İnanmak Başarmanın yarısı çalışmak Kazanmanın ta Kendisidir.. [Bu mesaj KuzeN tarafından 18 Kasım 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] yanliz arkadas bunu anlayamayacak kadar kıt olsa gerek.. Bize gelmiş Ko_rankingdeki 3. sahislar ile ettigi muhabbeti anlatiyor kendileri. Tosunum orda Turkleri sevmiyorlar belki haklilar ama Sunu ogrenemediler Her TÜRK ayni deil bence hedeflerimiz hakkinda boş konusma...
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 peki saygideger bilirkisi buyuklerim.. gelin bunlari orada da anlatin olmaz mi? buradakiler biliyor zaten. hadi be abilerim be! bi gorelim sorunlari, yanlislari nasil anlatiyorsunuz.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Öne çıkan mesajlar