Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Gidenler varmı, varsa nereye gidiyosunuz, nerleri tavsiye edersiniz[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bostanıc da sporıum die bi yer var ben oraya gidiyorum havuzuna uye oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ozgur gym =P sanırım fitness'ı türkiyede ilk yapan insanlardan biri fln yaşından ve bilgisinden tahmin ettiğim kadarıyla =) para için fln da yapmıyo işini. çok da tatlı bi adamdır severim çok =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pisko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Sportif var galariya nin yaninda marinanın ordan gidebilirsin. Çok iyi diyolar ama biraz tuzlu (biraz ne kadar az kaçar orasi malum).Bakirkoy. [Bu mesaj Pisko tarafından 30 July 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 tuzla kafkaleye gıdıyodum malun turkıyenın en buyuk spor komplex ı ama bıraktım :p parası arttı fitness a da gıttım yuzmeyede ama artık gıtmıyorum aradada masa tenısı ıcın gıdıyorum ole[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hillside a gidiyorum memnunum valla[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Pisko arkadaşımızın tarif etmeye çalıştığı "Sports International" a gidiyorum. Süperdir.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Selamlar, synthesizer sen spor yapsan ne yazar Saygılar[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ne tür spor ama ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Beşiktaş civarı önerebileceğiniz yerler neresi?[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bakırköy civarında Namık Ekin Yeşilköy de Yeşilköy Spor Kulubü var bunlar kaliteli olanlar iyi bir şey arıyorsan.[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 izmirdeki sports international ın istanbul şubeside var ama neresinde bilmiom. izmirdekine gidioz biz güzel baya. ist. teki daha büyüktü hem galiba.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Eskiden Academic'e(Çifte Havuzlar civarı) gidiyordum şimdi ise daha yakın olduğu için Flex'e(Göztepe) gidiyorum.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Prawler, 09 August 2003 02:03 tarihinde demiş ki: Selamlar, synthesizer sen spor yapsan ne yazar Saygılar[hline]mix edebiyat & oyun sitesi benim yağ tulumu kollarım olmadıı icin işlemek cok daha kolay haha :)[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar