Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Gidenler varmı, varsa nereye gidiyosunuz, nerleri tavsiye edersiniz[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bostanıc da sporıum die bi yer var ben oraya gidiyorum havuzuna uye oldum
hella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ozgur gym =P sanırım fitness'ı türkiyede ilk yapan insanlardan biri fln yaşından ve bilgisinden tahmin ettiğim kadarıyla =) para için fln da yapmıyo işini. çok da tatlı bi adamdır severim çok =)[hline]G-power a.k.a gehena
Pisko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Sportif var galariya nin yaninda marinanın ordan gidebilirsin. Çok iyi diyolar ama biraz tuzlu (biraz ne kadar az kaçar orasi malum).Bakirkoy. [Bu mesaj Pisko tarafından 30 July 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 tuzla kafkaleye gıdıyodum malun turkıyenın en buyuk spor komplex ı ama bıraktım :p parası arttı fitness a da gıttım yuzmeyede ama artık gıtmıyorum aradada masa tenısı ıcın gıdıyorum ole[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hillside a gidiyorum memnunum valla[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Pisko arkadaşımızın tarif etmeye çalıştığı "Sports International" a gidiyorum. Süperdir.[hline]There's a heaven above you baby...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Selamlar, synthesizer sen spor yapsan ne yazar Saygılar[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ne tür spor ama ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
fab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Beşiktaş civarı önerebileceğiniz yerler neresi?[hline]5
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bakırköy civarında Namık Ekin Yeşilköy de Yeşilköy Spor Kulubü var bunlar kaliteli olanlar iyi bir şey arıyorsan.[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 izmirdeki sports international ın istanbul şubeside var ama neresinde bilmiom. izmirdekine gidioz biz güzel baya. ist. teki daha büyüktü hem galiba.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Eskiden Academic'e(Çifte Havuzlar civarı) gidiyordum şimdi ise daha yakın olduğu için Flex'e(Göztepe) gidiyorum.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Prawler, 09 August 2003 02:03 tarihinde demiş ki: Selamlar, synthesizer sen spor yapsan ne yazar Saygılar[hline]mix edebiyat & oyun sitesi benim yağ tulumu kollarım olmadıı icin işlemek cok daha kolay haha :)[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Öne çıkan mesajlar