Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warriorlarda vuruşlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam.Warriorlarda tank ve slayt warriorlar olmak uzere ayrılıormuş.Birde warriorda combo vuruşları nedir??Kısaca combo vuruşu seri halde vurmak mış.Aynı anda çok seri olarak 3-4 skll vurabiliormuşun.Konu hakkında bilgisi olan varsa cevap pls...[signature][hline]Server:Ares
Clan:Deceptiona
Lvl:67, warrior, El Morad..
Mesaj tarihi:
yaşlı kurt Informer yeni yetenekten korkar... :D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿

[Bu mesaj Theridone tarafından 19 Kasım 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 19 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
salla sonra başa bela olurlar ogrenirlerse :D

ahahhaha eet ya bela olmasinlar :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
raider2, 19 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
yaw sen nasıl 67 oldun peki hiç pk ya cıkmadınmı edit charmı sinin ki

Hıı sole informer edit misn ? :p[signature][hline]Charım yokk ...
Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
Mesaj tarihi:
said:

benden bahsedio galba :-)
herkesin combosu kendinedir pwnagefactor'un combosunun üstüne combo yok ve adam bunu hic kimseyle paylasmio sordugumuz zaman ise sadece dogru zamanlama diyo :)[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
ne alakaki ya allşah allah.adam sölemek istemio çünkü sölerse herkes nasıl yapılıo msn varsana zar zurt... dicek biliosunuzki[signature][hline]Cypher
ırk:el morad
lvl:40
durum:soyulmuş,fakir
job:assasin
Mesaj tarihi:
said:

Ups..Adam geceli gunduzlu kasıyor lutfen..
Emeğe saygı biraz..
Mesaj tarihi:
Edit değil arkadaş ben onu tanıyorum, arkadaş kendini lvle vermiş deli gibi. Başka da bir şey yapmamış... Oyun konusunda çok eksikleri var. İtem konusunda da. Çok temiz kalpli dürüst bir arkadaş. Editlen falan alakası olmaz...Warrior konusunda uzman olan arkadaşlar yardımcı olsunlar ellerinden geldiğince...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
said:
Theridone, 19 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
yaşlı kurt Informer yeni yetenekten korkar... :D

:@ korkmam ben kimseden, iyi anlatıyom
sword dancingi vurduktan sonra ,R ve , S tuşlarına arka arkaya basın , char geri çekilsin sonra üstüne sword dancing ve sadece S , devamında sword dancing ardından R ve S tekrar
bu işlem sonucu
sd,r,sd,sd,r 5 atak çıkıcaktır , devam ettirdiniz sürece seri bi şekilde gidicektir, bunu yapmak için bişeylere tank olup sık sık denemek lazım, ben şahsen assasin char kasarken kazara keşfettim , skill , r , s lerden
yanlız warrior un assasinden farkı , dagger gibi üst üste z,r vuramaması , raptor very slow oldugu için iki sword dancing arasında biraz zaman aralıgı vardır ,sword dancing arkasına r ve s ne zaman yapılcanıda deneyerek ogrenirsiniz
Assasin oynayan arkadaşlar az çok anlamıştır beni ama hayatını warrior olarak geçirmiş arkadaşlar hönk olabilir[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
ehuehe evet benim.:)Kas kas az kaldı 70 e ama öğrenek şunları.İnformer dediklerini deniecem kardeş saol.[signature][hline]Server:Ares
Clan:Deceptiona
Lvl:67, warrior, El Morad..
Mesaj tarihi:
slm beyler bende warrior charla oynuyorum ama benım sorum farklı olacak hazır ustalar ı bulmusuz sunu bı ogreneyım long spear tarzı sılahlar(raptor bill vs.)bu sılahlarda benım dıkkatımı ceken bısı oldu +1 bill kullandıgım zaman attack dusuk oluyo ama elıme 114 luk bı club alınca bill den neden az vuruyo bu neden oluyo aynı skıllerı vuruyorum damage club de dusuk 114 attack olmasına ragmen fakat bill +1 de 95 attack var club den daha fazla damage vuruyor :S sasırdım kaldım[signature][hline]Music and Knight Online
  • Yeni Oluştur...